21. maj 2019
Borgere fra Sdr. Jernløse og omegn har protesteret mod planen om at lave et nyt biogasanlæg i »deres baghave«. Nu er planerne droppet.
Borgere fra Sdr. Jernløse og omegn har protesteret mod planen om at lave et nyt biogasanlæg i »deres baghave«. Nu er planerne droppet.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plan om biogasanlæg endegyldigt begravet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plan om biogasanlæg endegyldigt begravet
Holbæk - 13. december 2018 kl. 13:31
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange borgere har protesteret voldsomt mod planerne om at placere et nyt biogasanlæg nord for Snævre.

Nu har de fået den endelige bekræftelse på, at planerne er skrinlagt. Til gengæld kan borgerne i Regstrup-området se frem til, at der formentlig kommer et erhvervsområde på begge sider af motorvejen.

Det står klart efter Holbæk Kommunalbestyrelses møde onsdag aften. Her besluttede et flertal helt som ventet ikke at sende de planforslag, der ville have gjort det muligt at placere et biogasanlæg ved Sdr. Jernløse, i høring.

Det betyder dog ikke, at kommunalbestyrelsen har droppet tanken om, at der skal opføres et biogasanlæg i kommunen. For på mødet besluttede et flertal også, at klima- og miljøudvalget skal arbejde videre med at finde en anden placering til et biogasanlæg.

Ind fra højre kom desuden et ændringsforslag fra Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Lokallisten og Liberal Alliance.

Og derfor blev det også besluttet, at klima- og miljøudvalget skal udarbejde forslag til et erhvervsområde på begge sider af motorvejen, der prioriteres til transport og logistikvirksomheder samt andre transporttunge virksomheder.

Læs mere om onsdagens debat i kommunalbestyrelsen i Nordvestnyt: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk