21. juni 2021
Efter en personpåkørsel på Holbæk Station tirsdag eftermiddag blev al trafik omkring stationen spærret af for at give plads til redningskøretøjer og lægehelikopter. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Efter en personpåkørsel på Holbæk Station tirsdag eftermiddag blev al trafik omkring stationen spærret af for at give plads til redningskøretøjer og lægehelikopter. Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Person påkørt af tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Person påkørt af tog
Opdateret 20. april 2021 kl. 14:54
Holbæk - 20. april 2021 kl. 14:29
Af Margit Pedersen

En mand blev tirsdag eftermiddag påkørt af et tog på spor 1 på Holbæk Station, det oplyser Midt- og Vestjsællands kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til sn.dk.

arrow Læs også: Det ved politiet nu efter personpåkørsel

Alarmen kom klokken 13.34, og der blev rekvireret en lægehelikopter, som kort efter meddelte, at den var ved at være på stedet.

Ifølge politiet er den påkørte mand i live og kun lettere tilskadekommen, og han er kørt med ambulance til skadestuen. Lægehelikopter kom derfor aldrig i brug.

Omstændigheder ved påkørsel undersøges nærmere

Togstationen blev afspærret helt, og togtrafikken har derfor også været påvirket af personpåkørslen.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvordan påkørslen er sket. I første omgang har politiet og beredskab foretaget de livreddende indsatser, derefter skal der findes eventuelle vidner, der kan bringe klarhed over påkørslen, forklare Martin Bjerregaard.

Video: Mik
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk