28. marts 2020
Lågene på affaldsbehodlerne skal kunne lukkes - og der må ikke stilles sække ved siden af behodlerne, medmindre det er aftalt med Fors. Foto: Per Jensen
Lågene på affaldsbehodlerne skal kunne lukkes - og der må ikke stilles sække ved siden af behodlerne, medmindre det er aftalt med Fors. Foto: Per Jensen
Foto: Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas godt på din skraldemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas godt på din skraldemand
Holbæk - 24. marts 2020 kl. 17:19
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi lever i en tid med bekymring. Vi skal passe godt på os selv og hinanden. Forsyningsselskabet Fors, der henter affald i blandt andet Holbæk Kommune, er på banen med fire gode råd til, hvordan vi sikrer skraldemændene bedst muligt i kampen for at mindske spredningen af corona-virus.

Skraldemændene udfører en vigtig opgave for samfundet - også i en tid, hvor så meget andet er gået i stå i Danmark.

- Det er vigtigt, at vi alle gør en indsats for at forhindre spredningen af smitte. Et af de steder, hvor vi kan gøre noget, er med vores affald, lyder det fra affaldschef Anette Vangslev hos Fors.

Alt affald skal samles i poser, som er lukkede, så intet affald kan komme ud, hedder det i den første af retningslinjerne fra Fors. Det fortsætter:

Stil ikke sække ved siden af affaldsbeholderen, medmindre det er aftalt med Fors. Låget på affaldsbeholderen skal kunne lukkes, så skraldemanden ikke rører unødigt ved affaldsbeholderen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk