11. december 2018
Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Arkivfoto
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Paradis åbner den første is-café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paradis åbner den første is-café
Holbæk - 23. februar 2018 kl. 12:03
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om nogle uger åbner Paradis Is den første egentlige café i landet, og det bliver samtidig det største sted, der handles med isen, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Stedet er Grand-byg­nin­gen på Ahlgade 48 i Holbæk, hvor stedet skal drives af Louise Nergaard og Stine Appelgren, begge Holbæk, som er franchisetagere hos Paradis Danmark A/S.

Foreløbig er maleren gået i gang med loftet, og i næste uge kommer der flere håndværkere til.

- Vi håber at kunne åbne omkring påske, men datoen er ikke fastlagt endnu. Det afhænger af, hvornår håndværkerne er færdige, fortæller Stine Appelgren og Louise Nergaard.

Stine Appelgren har i et par sæsoner arbejdet hos Paradis Is på Havnevej, som fortsætter. Her har Louise Nergaard været medejer siden 2015. De tre øvrige medejere er med den nye konstruktion ude af ejerskabet.

Isen, der er solgt på Havnevej, er hidtil blevet fremstillet hos SuRi, men produktionen skal fremover foregå i den nye café på Ahlgade.

- Det bliver afskærmet, men kunderne vil kunne kigge ind ad døren og se, hvordan produktionen foregår. Det bærende element er frisklavet is, og størstedelen af de råvarer, vi bruger i produktionen, er økologiske, forklarer de to bag den nye is-café.

Der bliver cirka 30 siddepladser indendørs. I sommerhalvåret vil der også være 30-40 udendørs pladser. De skal deles med en mindre restaurant, som åbner i et lokale ved siden af den nye café.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk