29. oktober 2020
Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fik overrakt prisen af formanden for Yngre Læger i Region Sjælland, Kasper Smidt Gasbjerg. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fik overrakt prisen af formanden for Yngre Læger i Region Sjælland, Kasper Smidt Gasbjerg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overlæge modtager uddannelsespris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlæge modtager uddannelsespris
Holbæk - 21. september 2020 kl. 19:02
Af Christina Quist

Overlæge Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fra Akutafdelingen på Holbæk Sygehus blev i sidste uge hædret ved Lægeforeningens Efterårsmøde i Køge. Her modtog han Yngre Lægers Uddannelsespris i Region Sjælland. Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Prisen bliver givet til en person, der har ydet en særlig indsats for lægers uddannelsesforhold i Region Sjælland. Og det har uddannelsesansvarlig overlæge Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm, mener de yngre læger på Akutafdelingen på Holbæk Sygehus.

I indstillingen stod der blandt andet: »Anders er meget optaget af, at der i det daglige er god mulighed for, at vi udvikler os som læger, og siger aldrig nej til at supervisere yngre læger (...) Anders er opmærksom på vigtigheden af feedback og debriefing, og fastholder en positiv tilgang til dette«.

Hovedpersonen selv er beæret over at modtage prisen.

- Jeg er utrolig glad for den anerkendelse og positive feed­back, som de yngre læger har vist ved at indstille mig til Uddannelsesprisen. Det er vigtigt, at vi har gode uddannelsesforløb, så de yngre læger er bedst muligt klædt på til mødet med patienterne, som er dem, vi er her for, udtaler Anders Vestergaard Krusenstjerna-­Hafstrøm i pressemeddelelsen.

Tre personer var nomineret til Uddannelsesprisen, som uddeles hvert år.

Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm blev indstillet af introduktionslæge Aske Tøgern Wissum fra Akutafdelingen på Holbæk Sygehus på vegne af de yngre læger.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk