21. november 2019
Kriblende kræ og geologiske fund studeres i mikroskoperne. Foto Brorfelde Observatorium.
gallery icon

Se billedserie

Kriblende kræ og geologiske fund studeres i mikroskoperne. Foto Brorfelde Observatorium.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplevelser i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplevelser i børnehøjde
Opdateret 19. juli 2019 kl. 11:03
Holbæk - 15. juli 2019 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Vi er vilde med...« sådan hedder alle Brorfelde Observatoriums onsdagsaktiviteter, som henvender sig til børnefamilier.

Hver onsdag sommeren igennem er der et nyt tema med mulighed for at dykke ned i et af jordens eller naturens mange mysterier.

Der er lagt op til en dag fyldt med gode råd, når observatoriet inviterer børnefamilierne indenfor onsdag den 24. juli. Der bliver blandt andet mulighed for at høre om Schmidt-teleskopet og dets virke og selv komme i naturen og bruge teleskoper og mikroskoper i studiet af landskabet og de dyr, som lever der. Observatoriet opfordrer til, at man selv tager det udstyr, med man har, et teleskop eller en fuglekikkert, og lærer at bruge det rigtigt. På stedet vil der også være udstyr klar, som dagens gæster kan benytte.

Onsdag den 31. juli er det bakkerne omkring observatoriet, der er i søgelyset - ikke mindst den geologi de gemmer på. Observatoriets geolog Marie Riis tager dagens gæster med på stenjagt. Bagefter flækkes fundene, så man bedre kan dykke ned i den spændende historie, de enkelte sten fortæller om landskabet og geologien.

Solen er emnet for »Vi er vilde med...« onsdag den 7. august. På programmet er blandt andet solobservation, med konstruktion af sunspottere og mulighed for at lære en masse nyt og spændende om universet.

Alle onsdags-aktiviteterne foregår mellem klokken 11 til 16.

Der er mere info om alle sommerens aktiviteter - også dem på andre ugedage og om aftenen - samt billetter og meget mere på: www.brorfelde.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk