5. juni 2020
De to shows vises på en mobil scene på Sportsbyens parkeringsplads. Foto er fra en af BIB?s tidligere optrædener. PR-foto.
De to shows vises på en mobil scene på Sportsbyens parkeringsplads. Foto er fra en af BIB?s tidligere optrædener. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev MGP-stjerner og stand-up fra bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev MGP-stjerner og stand-up fra bilen
Holbæk - 20. maj 2020 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Bliv i Bilen« eller BIB tager fredag den 22. maj sin mobile drive-in scene med til Holbæk Sportsby.

Her bliver der to shows, nemlig en familiekoncert med artister fra MGP19 klokken 16.30 og et stand-up show med Uffe Holm og Anders Nielsen klokken 19.

BIB Entertainment startede i lyset af corona-udbruddet og kunne allerede den 16. april afvikle det første Bliv i Bilen-stand-up show i Århus. Og derfra gik det stærkt. Indtil nu har 12 byer haft besøg, og der er afviklet 26 stand-up shows og 11 familiekoncerter med artister fra MGP19.

Sportsbyens direktør Carsten Damgaard ser frem til dagen:

- I disse tider gælder det om at tænke kreativt, og vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere underholdning ud over det sædvanlige på sportsbyens parkeringsplads. På den måde kan vi bevare relationen til vores mange daglige brugere og gæster, som er utålmodige efter at komme i gang med bevægelse og socialt fællesskab på afstand, udtaler han.

Der er mere info på: www.blivibilen.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk