31. maj 2020
Arbejdet med at montere elementerne på to af de fem blokke i Holbæk Have er fuld gang, og alle blokke vil ifølge tidsplnanen være oppe i fuld højde omkring sommerferien. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Arbejdet med at montere elementerne på to af de fem blokke i Holbæk Have er fuld gang, og alle blokke vil ifølge tidsplnanen være oppe i fuld højde omkring sommerferien. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opførelsen af 96 boliger følger tidsplanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opførelsen af 96 boliger følger tidsplanen
Holbæk - 03. april 2020 kl. 17:25
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fortsat fuld aktivitet på byggepladsen i Holbæk Have 11 i Holbæk. Her er opførelsen af 96 almene boliger godt i gang, og i hvert fald indtil videre har coronakrisen ingen indflydelse på arbejdet.

Det første spadestik blev taget i slutningen af juli. Arbejdet med at banke omkring halvandet hundrede pæle 18 meter ned i jorden foregik fra november til februar. Sideløbende med det blev fundamenterne støbt.

I begyndelsen af marts gik montagen af elementerne i gang.

- Arbejdet med montagen er i gang på to af de fem blokke. Den ene af dem er den høje bygning, der bliver på 10 etager. Arbejdet følger tidsplanen, så alle blokkene skulle være oppe i fuld højde omkring sommerferien, fortæller Bent Gordon.

Han er kundechef i Boligselskabet Alliken, som er bygherre på de almene boliger. Bent Gordon er også kundechef i Domea.dk, som Alliken har en forretningsføreraftale med.

Oprindelig var det Boligselskabet Midtsjælland, der stod som bygherre på boligerne, men efter en fusion med virkning fra årsskiftet blev det i stedet Alliken. Totalentreprenør på byggeriet er Adsbøll Entreprise med hovedsæde i Kolding.

Udlejningen begynder først senere

De almene boliger skal ifølge planen stå klar til indflytning omkring juni næste år.

De 96 boliger er fordelt med 28 torumsboliger, 40 tre­rumsboliger og 28 med fire rum. Den gennemsnitlige boligstørrelse er 89 kvadratmeter.

- Udlejningen er slet ikke begyndt endnu, for vi vil først være helt sikre på ibrugtagningen. Vi begynder nok at leje ud tre-fem måneder før, de forventes færdige. Vi får heldigvis henvendelser om boligerne, men vi fortæller, at de må vende tilbage senere, forklarer Bent Gordon.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk