5. december 2020
Alle børn bør have en julegave, men ikke alle familier har råd 

til det. Mødrehjælpen i Holbæk vil med hjælp af et ønsketræ 

opfylde 100 børns ønsker. 

Foto: Privatfoto
Alle børn bør have en julegave, men ikke alle familier har råd til det. Mødrehjælpen i Holbæk vil med hjælp af et ønsketræ opfylde 100 børns ønsker. Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ønsketræet venter på at få børns julegavønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønsketræet venter på at få børns julegavønsker
Holbæk - 30. oktober 2020 kl. 19:11
Af Margit Pedersen

Julen er hjerternes fest i Mødrehjælpen Holbæk. Også i år bliver juletræet i Gendarmergården i Holbæk pyntet med hjerter, der kan opfylde 100 børns julegaveønsker - hvis ønsketræet får at vide, hvad børnene ønsker sig.
Julegavehjælpen går til børn i udsatte familier i Holbæk og Odsherred Kommuner, og familierne kan søge om en gave til en værdi op til 250 kroner senest 10. november.

arrow Læs også: Børn »plukkede« gaveønsker: - Alle børn fortjener at få en julegave

Ideen er enkel, borgere tager et hjerte med nummer, alder og ønske og køber den ønskede gave.
Kniber det med tid til at gå i legetøjsbutik, kan man indsætte et beløb via Mobilepay 69179 og skriv ønsketræ. Så klarer de frivillige i Mødrehjælpens butik i Gendarmergården i Holbæk indkøbet.
- Vi håber at få alle 100 hjerter afsat. Sker det ikke, vil børnene alligevel få en gave betalt af donationer eller af os. Vi har valgt at sætte grænsen ved 100 børn. Det er realistisk, og det kan vi magte. Men vi får flere ansøgninger, så vi må skuffe nogle, beklager Dorte Lynge, formand for Mødrehjælpen i Holbæk.

De heldige får svar den 19. november, gaven kan hente s i butikken fra den 14. til den 19. december.
Inden er der store-hjertedag. 21. november pyntes ønsketræet med de 100 hjerter. Mellem 10 til 14 kan de plukkes ned af borgere, som vil donere en eller flere gaver til børn fra nul til 14 år.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen kommer, og Dorte Lynge håber, at mange vil dukke op vel vidende, at det vil kræve nogle logistiske indsatser for ikke at overtræde forsamlingsforbuddet og afstandskrav.
Den 21. november vil der være gaver under juletræet til de første 40 børn, som kommer forbi. Mødrehjælpen håber også at kunne uddele honninghjerter. De indkøbte gaver afleveres i butikken senest 5. december. Herefter sørger de frivillige for, at børnene får lige netop deres pakke til jul.

Ansøgere skal udfylde et skema, som findes på Mødrehjælpen i Holbæks Facebookside.
Det udfyldes på tro og love med barnets alder og rådighedsbeløb, når faste udgifter er betalt.
Oplysningerne behandles fortroligt og vil blive slettet efter brug, for persondataloven overholdes, forsikrer Dorte Lynge.mape

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk