17. juni 2019
Nyvang vil gerne bevare det autentiske look, så derfor betyder det nye hegn også, at man bedre kan styre, hvor mange moderne køretøjer, der kører ind på oplevelsescentret. Foto: Peter Andersen
Nyvang vil gerne bevare det autentiske look, så derfor betyder det nye hegn også, at man bedre kan styre, hvor mange moderne køretøjer, der kører ind på oplevelsescentret. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyvang presses af tyverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyvang presses af tyverier
Holbæk - 12. april 2018 kl. 12:10
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk er nødt til fremover at lukke for al adgang til stedet udenfor den almindelige åbningstid.

arrow Læs også: Voldsom brand i villa: Brandvæsnet måtte redde hund ud

Årsagen er, at der gennem de sidste år har været en del tyverier fra skure og lignende, hvor uvedkommende har stjålet blandt andet værktøj og brænde.

Andelslandsbyen har ellers været et yndet område, hvor mange har gået en tur både sommer og vinter.

Men det er slut nu.
- Det er med stor ærgrelse, at vi må lukke området udenfor åbningstiden, men vi fornemmer, at man i lokalsamfundet har stor forståelse for, at vi må passe godt på landsbyen, så vi kan bruge pengene på gode, tankevækkende oplevelser for gæsterne i stedet for til erstatning af stjålet isenkram, lyder det i en pressemeddelelse fra Nyvangs direktør, Keld Grinder-Hansen.

Der bliver sat et hegn op ud mod oldvejen, så det bliver umuligt at køre ind med en bil, hvis man ikke har den rigtige kode til lågen.

Det nye hegn har dermed også den fordel, at andelslandsbyen nu bedre kan styre, hvad der kommer ind af køretøjer på området i forbindelse med åbningstiden.

Nyvang vil således gerne give de besøgende indtryk af, at de er havnet i en tidslomme i 1940'erne, og det kan være svært, hvis der lige pludselig dukker en moderne bil op og forstyrrer billedet.

arrow Fire personer på sygehuset: 43-årig overså billist
12. april 2018 kl. 12:16 Opdateret: kl. 12:16
arrow Biltyv taget på fersk gerning
12. april 2018 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk