13. august 2020
Oplevelsescenter Nyvang henvender sig specielt til børnefamilierne. Her er der plads til, at børnene kan tumle rundt, mens de voksne besøger butikkerne.
gallery icon

Se billedserie

Oplevelsescenter Nyvang henvender sig specielt til børnefamilierne. Her er der plads til, at børnene kan tumle rundt, mens de voksne besøger butikkerne.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyvang er ved at være kendt uden for Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyvang er ved at være kendt uden for Holbæk
Holbæk - 13. juli 2020 kl. 15:50
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oplevelsescenter Nyvang ved Holbæk har ligesom andre forlystelses- og oplevelsescentre rundt om i landet haft lukket ned i forbindelse med corona-krisen.

Men den 9. juni kunne Nyvang igen slå dørene op, og siden da er gæsterne strømmet til.

- Hos os er der plads til, at børnene kan løbe og lege. Og fordi der er så god plads udendørs, så kan man også komme, selv om man er nervøs for coronaen. Det er altid muligt at finde et sted, hvor man kan sidde for sig selv, fortæller Nyvangs direktør, Frits Thorarinsson.

Nyvang har i denne sæson satset en del på markedsføring udenfor kommunen.

Formålet er at få lokket nye gæster til. Gæster, som ikke tidligere har hørt om Nyvang eller troet, at det er en andelsboligforening, som de kan blive skrevet op i.

Og satsningen har tilsyneladende hjulpet. Nyvang har flere gæster end nogensinde, og en del er førstegangsbesøgende, oplyser Frits Thorarinsson.

- Jeg kan godt lide at gå rundt i Nyvang inkognito og lytte til, hvad gæsterne siger. Og jeg har da hørt fra flere, at de ikke anede, at vi eksisterede, fortæller han.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk