22. oktober 2020
Daniel Lund, Holbæk, er en af de knap 700, der har meldt sig ind i Sportsbyens Træningscenter siden åbningen 1. maj. Han træner i crossfit-området på første sal. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Daniel Lund, Holbæk, er en af de knap 700, der har meldt sig ind i Sportsbyens Træningscenter siden åbningen 1. maj. Han træner i crossfit-området på første sal. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt træningscenter: 700 medlemmer på fem dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt træningscenter: 700 medlemmer på fem dage
Holbæk - 08. maj 2019 kl. 06:29
Af Margit Pedersen

Hanne Aabo og Pernille Aabo har valgt at skifte træningscenter og er to af lige knap 700, der siden åbningen af Sportsbyens Træningscenter har meldt sig ind. Mor og datter, begge fra Ugerløse, er imponerede og giver en stor buket roser til Holbæks nyeste træningscenter.

arrow Læs også: Dreamteam er rykket ind i sportsbyen

- Lækker og fede maskiner, hyggeligt og god hjælp med programmerne. Vi glæder os til også at bruge svømmehallen og de andre facilitteter i Holbæk Sportsby, siger de til Nordvestnyt tirsdag.

Alle skal føle sig velkomne i Sportsbyens Træningscenter, understreger de to ejere, Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen.

Centret er for alle lige fra motionisterne som mor og datter, idrætsudøvere og brugere af sportsbyen, elitesportsfolk med og uden skader og supertrænede som Daniel Lund, Holbæk, i crossfit-området på første sal.

Hanne Aabo og Pernille Aabo trænede i rækken af redskaber i stuetagen, hvor der også er bad og toiletter, reception, lounge og cirkeltræning.

- Her er ro, redskaberne er næsten lydløse, og det er dejligt, det store lokale er delt op i sektioner, synes Pernille Aabo.

På første sal er der bikesal og holdsal til forskellige tilbud som zumba, dans, yoga og puls- og styrketræning, et crossfitområde, bokseområde og en mindre lounge til hygge og snak før og efter træning.

Der er ros til indretningen, hvor rå beton blødes op med dæmpede farver, grønt, naturmaterialer og blødt lys. Der er musik i højtaleren, men ikke højere, end der kan samtales, hvis man har pusten til det, lyder det med et smil fra Hanne Aabo.

- Vi ville have et anderledes træningscenter og har kræset for indretning og skruet op for kvaliteteten på lys, lyd og redskaber. Vi er selv vildt tilfredse og var spændt på medlemmernes reaktion. De er heldigvis enige og synes her er lækket, og vi har ramt plet, bemærker Ronnie Stokholm.

Der har været op og nedture med forsinkelser af Holbæk Sportsby. Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen ansatte instruktører til 1. januar, der var meldt ud som åbningsdato - og de har udbetalt løn og betalt regninger siden.

Det har krævet is i maven og tæret på et lån, men nu er de og de 16 timeansatte instruktører trukket i arbejdstøjet, og de fem i receptioner tager imod tilmeldinger. Nu venter de to bare på, at resten af sportsbyen åbner.

arrow Nu åbner træningscenter i sportsbyen
16. april 2019 kl. 08:13 Opdateret: kl. 08:29
arrow Ansatte i sportsbyen kan ikke udføre jobbet
12. april 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Borgmester: Kvalitet vigtigere end dato
04. april 2019 kl. 15:11 Opdateret: kl. 09:14
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk