20. oktober 2018
Claus Moffe Nielsen har allieret sig med en advokat for at sikre, at hans nye cannabis-projekt bliver 110 procent lovligt. (Arkiv)
Claus Moffe Nielsen har allieret sig med en advokat for at sikre, at hans nye cannabis-projekt bliver 110 procent lovligt. (Arkiv)
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt projekt: Moffe sælger cannabis på folkeaktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt projekt: Moffe sælger cannabis på folkeaktier
Holbæk - 18. december 2017 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Claus »Moffe« Nielsen slår til igen.

arrow Læs også: Moffes betaler cannabis-folkeaktier tilbage

Mureren fra Holbæk, der i byretten den 23. november blev idømt halvandet års fængsel - heraf et års betinget - for produktion og salg af cannabis-olie lancerede lørdag på hjemmesiden Moffes.com salg af folkeaktier til legal produktion af cannabis og cannabisprodukter til syge danskere, skriver DR Sjælland.

- Seks minutter efter jeg gik i luften med hjemmesiden var de første aktier solgt, og her til morgen, da jeg stod op, var de første 100 aktier solgt, så jeg er meget overrasket over, hvor stærkt det går, siger Claus »Moffe« Nielsen til DR Sjælland.

Sammen med en kreds af mennesker, der tæller en jurist, en iværksætter og en ekspert i biokemisk produktion, har Claus Nielsen planer om at starte med produktion af såkaldt hydroponisk cannabis - altså cannabis dyrket i vand - og denne gang skal det være helt legalt.

- Jeg har både en advokat og en revisor med på holdet, så det bliver 110 procent lovligt denne gang. Jeg ved jo, at myndighederne holder ekstra øje med mig, siger han.

Folkeaktierne sælges med køb af 500 kr. pr. aktie og planen er at begynde produktionen af medicinsk cannabis i 2019.

På Christiansborg har et flertal i Folketinget vedtaget en fireårig forsøgsordning med lægeordineret cannabis, der træder i kraft straks efter nytår.

Sammen med forsøgsordningen er det også vedtaget, at det er tilladt for private aktører, der får tilladelse af Lægemiddelstyrelsen, at dyrke cannabis til medicinsk brug.

Claus »Moffe« Nielsen blev i byretten i Holbæk dømt for at have solgt cannabisolie og THC-holdige chokoladeknapper til en samlet værdi af 2,7 millioner kroner. Landsretten har siden anket dommen til skærpelse, mens Claus »Moffe« Nielsen og hans advokat Erbil Kaya har anket dommen til frifindelse, fordi de ikke mener, at Claus Nielsen skal dømmes efter narkotikaparagraffen, men efter lægemiddelloven.

arrow Nu er »Moffe« bag tremmer
01. oktober 2018 kl. 12:08 Opdateret: kl. 14:15
arrow Forsvarer kan fortsætte i Moffe-sagen
15. juni 2018 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:46
arrow Moffe-forsvarer trækker sig fra cannabis-selskab
11. juni 2018 kl. 12:13 Opdateret: kl. 12:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk