13. april 2021
Om 10 dage, hvis renoveringen og udvidelsen af pavillonen på Torvet går efter planen, åbner Torve Køkkenet med nye tilbud i street food. Foto: Allan Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Om 10 dage, hvis renoveringen og udvidelsen af pavillonen på Torvet går efter planen, åbner Torve Køkkenet med nye tilbud i street food. Foto: Allan Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt køkken på Torvet vil kræse med delikat hurtigmad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt køkken på Torvet vil kræse med delikat hurtigmad
Holbæk - 05. marts 2021 kl. 14:42
Af Margit Pedersen

Pavillonen på Torvet har fået ny ejer og nyt koncept. Men pølserne er tilbage - både de klassiske og med et tvist, når Torve Køkkenet åbner midt i marts.
Bag står kendte ansigter, der før har prøvet kræfter med delikat hurtigmad i Holbæk. Og Le Delis sandwich med flæskesteg og frikadelle er tilbage - nu sammen med bao med and, tortillas og rolls.

- Vi er ved at renovere pavillonen og udvider med et overdækket loungeområde. Jeg tror, at der er kunder til god mad og ægte smage, siger Anders Larsen
Han og makkeren fra Linden og Le Deli, Claes Wohl­muth, vil sammen med Hans Larsen fra Midtsjællands Golfklub give holbækkerne nye smagsoplevelser i takt med årstiderne og med lokale råvarer.

De gælder maden til farten og frokosten og de færdigretter, der står på køl og venter på at blive bragt med hjem.
De laves i køkkenet på Midtsjællands Golfklub, hvor Anders Larsen i halvandet år har styret gryder, potter og pander i Café Stalden.

Han er kokken og vil fortsat diske op for golfspillerne og lave frokostordninger til firmaer og mad til selskaber samtidig med maden til Torve Køkkenet.
Her er Claes Wohlmuth manden, kunderne møder. Og Hans Larsen er nu både ejer af en golfklub og en torvepavillon, som han har købt af Thomas Vestergaard, Frugtboden.

Anders Larsen overtog Linden i 2004 efter at have været køkkenchef på restaurant Lumskebugten i København.
Claes Wohlmuth blev medejer, de to kendte hinanden fra Lumskebugten.
Inden Linden var han i en periode restaurationschef på Thai On, i dag Jensens Bøfhus, på havnen. Efter Linden har han arbejdet på københavnske restaurationer, og Anders Larsen var før Golfklubben i køkkenet i cateringfirmaet Madmedomtanke.

- Vi har savnet gadekøkkenet og ser muligheder på Torvet, bemærker Anders Larsen.
Planen er at åbne om 10 dage, men det afhænger af, om den ret omfattende renovering og udvidelse med udendørs lounge også går efter planen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk