18. september 2021
Når Henriette Mæhle Vedsegaard underviser rollator-brugere i bevægelse (her er det Inge Næsted på 86 år) så foregår det med øvelser og bevægelser der er tilpasset rollator-brugere. Privatfoto
Når Henriette Mæhle Vedsegaard underviser rollator-brugere i bevægelse (her er det Inge Næsted på 86 år) så foregår det med øvelser og bevægelser der er tilpasset rollator-brugere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt gymnastikhold for rollator-brugere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt gymnastikhold for rollator-brugere
Holbæk - 26. juli 2021 kl. 20:30

Holbæk Gymnastikforening opretter i år et hold for alle aldre, hvor betingelsen for at være med er at man bruger rollator.

- Det er supervigtigt at man, selvom man ikke er så godt gående af den ene eller anden årsag, får rørt sig i det omfang man kan. Jeg har gennem to år undervist i Holbæk Gymnastik Forening. Det er fantastisk at undervise i bevægelse for ældre. Det holder dem og mig i form, og vi har nogle fantastiske timer hver uge, fortæller instruktøren, Henriette Mæhle Vedsegaard, der også underviser i pensionistidræt i København og holder pensionister i bevægelse i Kalundborg.

Et eksempel på en rollator-bruger, der har haft godt af undervisningen er Inge Næsted på 86 år, som gennem hele sit liv har gået til gymnastik. De sidste 56 år i Holbæk Gymnastik Forening. Inge går i øjeblikket med rollator, da hun er blevet opereret i hoften efter et uheldigt fald. Hun vil gerne starte på det hold hun gik på før faldet og corona, men da hun stadig har brug for sin rollator er rollatorholdet en god løsning for hende.

På hold kommer man ud at gå, møder andre i sammen situation og laver bevægelser, der er tilpasset rollator og den enkeltes formåen. Hver gang sluttes der af med en kop kaffe og en snak. Turene bliver lagt, så alle kan være med, selv om man går meget langsomt. På de dage, hvor vejret driller med regne og rusk, arbejdes der med bevægelse indendørs.

Tilmelding til holdet sker via Holbæk Gymnastikforenings hjemmeside fra den 28. juli. Er der problemer med tilmeldingen på hjemmesiden, kan man ringe til foreningens næstformand på telefon nummer 29226161 eller til formanden på telefonnummer 27201852.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk