9. december 2019
- Det er apparatet fra Zeiss til venstre for optiker Ditte Huus, der giver den helt unikke måling af styrken til brillerne.
- Det er apparatet fra Zeiss til venstre for optiker Ditte Huus, der giver den helt unikke måling af styrken til brillerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Syn giver et nyt syn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Syn giver et nyt syn
Holbæk - 10. august 2019 kl. 14:57
Af af Henrik Falch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er med slet skjult stolthed, at optiker og ejer af butikken, Nyt Syn, Ditte Huus forklarer om det helt specielle udstyr, som hun og andre optikere i Nyt Syn sammenslutningen bruger.

- Med min ZEISS i.Profiler måler jeg øjnene på mere end 1.500 punkter. Ved hjælp af data fra denne måling kan jeg designe dine brilleglas og produceres med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så de præcist passer til dine øjne, forklarer hun.

Det er langt mere præcist end traditionelle målemetoder i andre optikerkæder.- Andre, der ikke bruger Zeiss-udstyr måler med en nøjagtighed på 0,25 dioptri, påpeger hun.

Den mere præcise udmåling af behovet for styrke i brillerne betyder, at man får et mere skarpt og klart syn, mere levende farver og en bedre opfattelse af kontraster, når stellet har fået ZEISS brilleglas med i.Scription.

- Der er ingen hornhinder, der er ens. De er lige så forskellige som dine fingeraftryk. Derfor kan vi med i.Scription fremstille glas, der er helt tilpasset dig og dit behov, forklarer Ditte Huus.

Mange brillebrugere oplever, at de ser dårligt om natten eller i tusmørke, fordi den reducerede lysmængde får deres pupiller til at udvide sig.

Det resulterer i, at dybdeskarpheden og rumopfattelsen begrænses, samtidig med at reflekser og dårlig kontrast trætter øjet.

- i.Scription tager højde for det, så dit natte- og skumringssyn bliver også bedre, forklarer Ditte Huus.

I nogle tilfælde vil målingen vise, at du har behov for forskellige styrker til dagslys og mørke, og at to briller derfor vil være den helt optimale løsning.

Nyt Syn er en kæde af selvstændige butikker over hele landet. Det betyder, at optiker Ditte Huus selv ejer og bestemmer over udvalget i sin butik i Jyderup Centret, men kan gøre brug af kædefordelene ved markedsføring og lignende.

Derfor kan du finde brillestel og tilbud hos Ditte Huus, som du ikke kan finde andre steder. Dem kan man selvfølgelig få med en rentefri konto i Nyt Syn, så alle har råd til nye gode briller.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk