21. september 2019
Indehaverne af Café Svanen, Brian Klarskov og Mathias Damhus, indtræder i partnerskabet bag Boxen Holbæk. Foto Jette Bundgaard.
Indehaverne af Café Svanen, Brian Klarskov og Mathias Damhus, indtræder i partnerskabet bag Boxen Holbæk. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye partnere i Boxen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye partnere i Boxen
Holbæk - 18. marts 2019 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kokkene Mathias Damhus og Brian Klarskov, der overtog Café Svanen i efteråret 2017, er for nylig blevet en del af partnerskabet bag den lokale eventhal Boxen Holbæk på Østre Havnevej i Holbæk.

- Med Boxen er det lidt ligesom med Café Svanen, der har hjemme i et 100 år gammel værtshus. Boxen har også en unik stil. Rammerne er rå og rustikke, og her er samtidig al den plads, vi har savnet til større selskaber på Svanen. Den får vi nu, samtidig med at vi har givet os selv en udfordring med at finde alt det nye, rummet kan bruges til, om det så er messer, koncerter, temafester eller fødevarefestivaller, siger Brian Klarskov.

- Boxen er alt muligt, for det er et lokale uden begrænsninger. Man kan lave en intim atmosfære for et selskab på 30 ved hjælp af lyset eller skrue helt op med aktiviteter i både hallen, på scenen og i loungen med 400 mennesker og ti kokke, tilføjer Mathias Damhus.

Partnerskabet bag Boxen tæller i forvejen Lars Boisen, Ronny Banerjee og Mikael Hjørne, og fra den 1. februar var Café Svanen med på holdet.

Kun få dage efter blev Boxen imidlertid ramt af en sodbrand, og ligger nu stille frem til den 1. maj, hvor man efter planen åbner igen.

- Personalet fra Skadeservice er i fuld gang med at rengøre hver eneste centimeter inden døre, og alt bliver nyt og lækkert, forsikrer Brian Klarskov, der ligesom Mathias Damhus glæder sig til at få hul på arbejdet i de nye rammer.

- Vi glæder os til at kunne geare op for alt det, vi i forvejen sætter højt. Om det er i et gammelt værtshus, i et telt til muslingefestivallen eller en »box«, så vil vi altid gerne levere det samme høje niveau, den samme stemning og den samme service, slutter Mathias Damhus.

Boxen Holbæk er 400 kvadratmeter fordelt på hal, scene, mødelokaler og balkon med udsigt over hallen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk