16. oktober 2019
Huiyi Zhou (tv.), Wen Gu og Leo Wang (th.) er klar til at åbne deres fælles sushirestaurant, Kiyomi Sushi. Foto Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Huiyi Zhou (tv.), Wen Gu og Leo Wang (th.) er klar til at åbne deres fælles sushirestaurant, Kiyomi Sushi. Foto Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sushirestaurant på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sushirestaurant på vej
Holbæk - 12. juli 2019 kl. 20:30
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det varer ikke længe, før dørene åbner til den nye restaurant, Kiyomi Sushi, der som navnet antyder vil servere sushi, men også enkelte kødretter.

- Vi kan have 120 spisende gæster på en gang og har indrettet lokalet, så det er lyst og indbydende, oplyser Leo Wang, der er en af de tre partnere, som åbner restauranten i fællesskab.

Leo Wang, Wen Gu og Huiyi Zhou har alle godt kendskab til branchen i forvejen, blandt andet som virksomhedsejere og tjenere. De ønskede at tilbyde borgerne i Holbæk noget andet end det traditionelle kinesiske køkken og havde i lang tid haft en fælles drøm om at skabe en sushirestaurant. Konceptet i restauranten bliver »spis hvad du kan« for en fast pris, men man kan også lave særskilte ordrer, både i forbindelse med spisning i restauranten men også til afhentning.

I det nyindrettede køkken vil de klassiske varianter af sushi blive tilberedt, så gæsterne kan få en god oplevelse ud af besøget på stedet.

- Det bliver en sushirestaurant med kvalitetsprodukter, og vi glæder os meget til at åbne dørene. Vi mangler kun den sidste tilladelse fra kommunen, så er vi klar, siger Leo Weng. Han tilføjer, at man også har valgt at have stegeplader til tilberedning af kød, så gæsterne ikke »bliver trætte« af kun at få serveret fisk.

Restauranten ligger på adressen Smedelundsgade 33 C, men den nemmeste måde at komme dertil, er faktisk fra Markedspladsen, hvor man kører ind til Føtex's parkeringsplads.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk