18. januar 2020
Holbæk Kræmmerhal skal lukkes 1. oktober, lyder det fra Holbæk Kommunen. Men både i Venstre og Liberal Alliance mener man, at kræmmermarkedet skal have lov at fortsætte. Foto: Jørgen Juul
Holbæk Kræmmerhal skal lukkes 1. oktober, lyder det fra Holbæk Kommunen. Men både i Venstre og Liberal Alliance mener man, at kræmmermarkedet skal have lov at fortsætte. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny støtte til lukningstruet hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny støtte til lukningstruet hal
Holbæk - 20. juli 2019 kl. 14:15
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Holbæk Kræmmerhal på Hjulmagervej i Holbæk har vores opbakning. Vi synes, kræmmerhallen skal have lov at fortsætte.

Sådan lyder det fra Peter Nilsson, Venstre-mand i kommunalbestyrelsen i Holbæk, der dermed gør det klart, at Venstre har samme holdning til sagen, som Christian Ahlefeldt-Laurvig fra Liberal Alliance forleden gav udtryk for.

- Når jeg sidder og kigger på mange af de lokalplaner, der er i Holbæk Kommune, er det ofte, jeg undrer mig. Mange af planerne har været fornuftige for 30 og 40 år siden. Men verden har forandret sig, og vi bør se på nogle af dem igen. Det trænger de til, siger Peter Nilsson.

- I den helt konkrete sag med Holbæk Kræmmerhal synes jeg, at lokalplanen lægger for mange hindringer i vejen. Vi skal være åbne for dispensationer eller finde en anden måde at løse sagen på. Det er jo ikke et supermarked, der er tale om, men et hal med et kræmmermarked, der er åbent i weekenden, når der ikke er andre i området. Der skal ikke være så snævre rammer for erhvervslivet, tilføjer Peter Nilsson.

Holbæk Kommune har meddelt Holbæk Kræmmerhal, at kræmmer-aktiviteterne skal høre op senest den 1. oktober. Ellers vil kommunen overgive sagen til politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk