18. november 2019
I den tid, hvor Slotshaven Gymnasium kun har haft gymnasieelever, har skolen aldrig haft over 700 elever. Det får den nu. Foto: Slotshaven Gymnasium
I den tid, hvor Slotshaven Gymnasium kun har haft gymnasieelever, har skolen aldrig haft over 700 elever. Det får den nu. Foto: Slotshaven Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rekord på Slotshaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rekord på Slotshaven
Holbæk - 10. juli 2019 kl. 06:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne på Slotshaven Gymnasium i Holbæk kan formentlig forvente, at køen i kantinen og til toiletterne bliver lidt længere efter sommerferien, og pladsen generelt bliver lidt mere trang.

100 har søgt om optagelse på den højere tekniske eksamen (htx), og 143 har søgt om optagelse på den højere handelseksamen (hhx).

Og med udsigt til omkring 243 nye elever, vil Slotshaven Gymnasium komme op på over 700 elever efter ferien.

Det fortæller Malene Grandjean, som er gymnasiedirektør på EUC Nordvestsjælland, som Slotshaven Gymnasium hører under.

- Vi slår en rekord, fordi vi efter sommerferien kommer et stykke over 700 elever. Det har vi ikke været tidligere, hvor det kun har været gymnasieelever. Det var vi kun dengang, hvor der også var EUD-uddannelser, EUX og gymnasiet engang for 14-15 år. Så det er rigtig dejligt, at vi sætter en ny rekord, siger Malene Grandjean, som oplyser, at elevtallet kommer til at ligge omkring 730.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk