19. juli 2019
En del af marken i baggrunden skal bruges til tilslutningsanlægget fra Sdr. Jernløsevej til det nye stykke motorvej mellem Kvanløse og Dramstrup. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

En del af marken i baggrunden skal bruges til tilslutningsanlægget fra Sdr. Jernløsevej til det nye stykke motorvej mellem Kvanløse og Dramstrup. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny motorvej toner frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny motorvej toner frem
Opdateret 09. december 2015 kl. 09:19
Holbæk - 09. december 2015 kl. 09:06
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan man se de første synlige skridt, der viser, at et nyt stykke motorvej er under forberedelse mellem Kvanløse og Dramstrup.

arrow Læs også: Langhoff øjner håb for sidste stykke motorvej

Tirsdag og onsdag er Kommissarius for Statens Ekspropriationer på Øerne i området for at besigtige forholdene, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Efter et indledende møde i Knabstruphallen tirdag formiddag var kommissionen på besigtigelse i marken sammen med nogle af de berørte lodsejere og Vejdirektoratet, som står bag motorvejsprojektet. Det er dog først senere, der holdes en detaljeret besigtigelsesforretning for de enkelte ejendomme, ligesom ekspropriationerne kommer senere.

Blandt de lodsejere, der var med ved linjebesigtigelsen, var Tove Rasmussen, der sammen med sin mand driver Jernløsegården med produktion af økologisk lammekød på Sdr. Jernløsevej 2. Tilslutningsanlægget fra Sdr. Jernløsevej til motorvejen skal anlægges på en del af Jernløsegårdens mark.

En anden af deltagerne var Anders Pedersen, Gl. Skovvej 128, der var interesseret i at få forlænget en planlagt støjvold mod vest. Han ejer desuden en af de to vindmøller, der står lidt vest for Sdr. Jernløse. Motorvejen skal efter planen gå mellem de to vindmøller, som måske får lov at blive stående, men det er ikke 100 procent sikkert.

Motorvejen ventes at åbne i 2019.

arrow Rasmus vil lirke på låget
23. februar 2016 kl. 11:45 Opdateret: kl. 08:59
arrow Seks km motorvej i gang
19. november 2015 kl. 16:22 Opdateret: kl. 15:21
arrow Omkamp om 600 meter motorvej
20. oktober 2015 kl. 13:57 Opdateret: kl. 15:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk