12. december 2018
Erhvervsvirksomheder skal fra årsskiftet betale pr. besøg de aflægger på en af de fire genbrugspladser i Holbæk Kommune.
Erhvervsvirksomheder skal fra årsskiftet betale pr. besøg de aflægger på en af de fire genbrugspladser i Holbæk Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny model for affald fra erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny model for affald fra erhvervslivet
Holbæk - 07. december 2017 kl. 06:54
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det nye år kommer erhvervsvirksomheder, der afleverer affald på genbrugspladserne i Holbæk Kommune til at betale efter en ny model.

Det betyder, at nummerpladerne på alle biler, der kører ind på Fors A/S' genbrugspladser i Holbæk, Tornved, Tølløse og Nr. Jernløse, bliver fotograferet. Men kun nummerpladerne på biler, der er registreret til erhvervsmæssig kørsel, bliver gemt. Fe

Ved hjælp af nummer­plade­rne bliver antallet af af besøg. Derefter får virksomhederne en gang om måneden tilsendt en faktura. De skal pr. besøg betale 175 kroner, eksklusiv moms.

For biler, der er registreret til privatkørsel, sker der ingen ændringer, da private betaler via den almindelige faktura til forsyningsselskabet Fors A/S.

Med indførelsen af den nye model er det slut med den hidtidige abonnementsordning. Ordningen har givet rabat til virksomheder, som brugte genbrugspladserne meget.

Generelt har virksomhederne, uanset størrelse, betalt et fast gebyr. Dog har håndværkere og anlægsgartnere, som har mere affald, betalt et noget større gebyr, der var gradueret efter størrelse på virksomhederne.

Kundedirektør i Fors, Thomas Hopp, forklarer, at forsyningsselskabet har lyttet til ønskerne fra erhvervslivet i Holbæk Kommune om en mere fair og gennemskue­lig prisstruktur.

- Holbæk Kommune fik i år en flot fjerdeplads i Dansk Byggeris undersøgelse af de mest erhvervsvenlige kommuner i landet. Her spillede åbningstider og prisstruktur på genbrugspladserne en væsentlig rolle. Hos Fors vil vi gerne bidrage yderligere til både at holde på virksomhederne og medvirke til at tiltrække nye, siger Thomas Hopp i en pressemeddelelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk