8. august 2020
Anna og Martin Bremer med datteren Rosa i Gjøco-forretningen på Havnevej 46-48. Fotos: Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Anna og Martin Bremer med datteren Rosa i Gjøco-forretningen på Havnevej 46-48. Fotos: Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny malerforretning inspireret af Lars Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny malerforretning inspireret af Lars Larsen
Holbæk - 23. juli 2019 kl. 06:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som opmærksomme borgere måske vil have bemærket, er der rykket en ny farvehandel ind i Kirkens Korshærs tidligere lokaler på Havnevej. Facaden er nymalet, og de røde skilte på ruderne fortæller, at her kan man få Gjøco-maling. Bag forretningen står parret Anna og Martin Bremer fra Tuse, som er inspirereret af en kendt dansk forretningsmand:

- Vores forretning er startet med inspiration i Lars Larsens forretningsidéer. Vi åbner i billige lokaler, kører varerne ind på paller og har et godt tilbud til kunderne. Her er maling til alle formål af det anerkendte norske mærke Gjøco. Konceptet er, at det skal være enkelt og godt, med mulighed for at bygge mere på henad vejen, forklarer Martin Bremer.I forretningen finder man foruden de mange bøtter maling også pensler og forskellige former for tilbehør.

Parret opfatter deres første forretning i Holbæk som en konceptforretning, som på et tidspunkt vil kunne 'kopieres' til andre byen på Sjælland. Hvis alt går efter planen, kunne den næste lokale Gjøco-butik måske åbne i Slagelse eller Roskilde.

Anna Bremer har et job ved siden af, men Martin Bremer vil være fuldtids i forretningen. Han er tidligere malermester og har derfor den faglige ekspertise til at vejlede og råde kunderne. Det er også planen at holde arrangementer særligt målrettet de lokale malermestre:

- Der vil altid være kaffe på kanden her i butikken, og jeg er klar til at vejlede kunderne fagligt - også hjemme hos dem selv, hvis det skulle blive nødvendigt, slutter Martin Bremer.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk