23. marts 2019
På den tidligere Østre Skole i Holbæk er der nu studie- og uddannelsescenter, og dér tilbyder Professionshøjskolen Absalon fra august en diplomuddannelse i ledelse. Foto: Mik
På den tidligere Østre Skole i Holbæk er der nu studie- og uddannelsescenter, og dér tilbyder Professionshøjskolen Absalon fra august en diplomuddannelse i ledelse. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny lokal leder-uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny lokal leder-uddannelse
Holbæk - 12. juni 2018 kl. 13:25
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Professionshøjskolen Absalon tilbyder i øjeblikket leder-uddannelser i Slagelse, Roskilde og Næstved. Fra august tilbydes der også lederuddannelser i både Holbæk og Kalundborg.

I Holbæk er der tale om en diplomuddannelse, der gennemføres i samarbejde med Holbæk Kommunes Studie- og Uddannelsescenter på den tidligere Østre Skole på Tidemandsvej. Den er for medarbejdere på vej ind i lederjob og for ledere, der netop er begyndt i en ledende stilling.

- Det er en uddannelse, der så at sige er tonet efter behov. Der bliver fokus på lokale problemstillinger. Det kan være ledelse og forandring, for eksempel de forandringsprocesser, der har været i Holbæk Kommune, siger Erik Vestergård, uddannelsesleder hos Professionshøjskolen Absalon.

I Kalundborg vil uddannelsen henvende sig til blandt andre ingeniører med lederjob.

Titlen er »Diplomuddannelse i ledelse«. Den er bygget op af både grund- og valgmoduler og vil vare mellem to og et halvt og tre år. De deltagende vil typisk være fra omkring 30 år til 50+, og de fleste vil være i job, vurderer Erik Vestergård.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk