23. januar 2019
Nuværende og kommende lejere af en bådplads i Holbæk Havn skal underskrive en kontrakt med Holbæk Kommune, som dermed skulle få mulighed for at gå hårdere til værks over for ejere af både, der måske ikke kommer ud at sejle igen (ikke dem på fotoet).
Nuværende og kommende lejere af en bådplads i Holbæk Havn skal underskrive en kontrakt med Holbæk Kommune, som dermed skulle få mulighed for at gå hårdere til værks over for ejere af både, der måske ikke kommer ud at sejle igen (ikke dem på fotoet).
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kontrakt skal fjerne udslidte både

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kontrakt skal fjerne udslidte både
Holbæk - 13. juni 2018 kl. 10:03
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kommune indfører en kontrakt, som nuværende og kommende lejere af en bådplads i Holbæk Havn skal underskrive, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Kontakten skal give havnemyndigheden muligheden for at gå hårdere til værks over for ejere af dårligt vedligeholdte både.

Med den nye kontrakt håber Holbæk Kommune at kunne slippe af med de grelleste eksempler på både, der ikke burde ligge i havnen. Der har gennem nogen tid været kritik af, at nogle meget dårligt vedligeholdte både skæmmer indtrykket af havnen.

Klima- og miljøudvalget har på sit seneste møde vedtaget at indføre en standardkontrakt. Samtidig er vedtaget, at det nuværende ordensreglement for Holbæk Havn fastholdes uændret.

- Det handler om nogle enkelte af bådene i den gamle industrihavn. Der er nogle både, der er i en sådan forfatning, at de måske aldrig kommer ud at sejle igen, og hvor det økonomisk ikke kan betale sig at begynde at reparere på dem, siger John Harpøth (DF), der er formand for klima- og miljøudvalget.

I de enkelte tilfælde, det drejer sig om, må havnemyndigheden så finde ud af, om det er meningen, at båden skal ud at sejle igen, eller om den måske skal til ophugning, forklarer udvalgsformanden.

- Kontrakten giver nogle muligheder for at gå hårdere til værks, siger John Harpøth.

I kontakten hedder det blandt andet, at manglende overholdelse af kontrakten eller havnemyndighedens anvisninger kan medføre en skriftlig påtale fra Holbæk Kommune. Påtalen kan indeholde en frist for at udføre nogle arbejder. Hvis den ikke overholdes, kan Holbæk Kommune uden yderligere varsel skriftligt ophæve kontrakten.

I så fald skal ejeren af fartøjet for egen regning forhale fartøjet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk