25. maj 2019
Søstrene Victoria Schaksen (tv.), 10 år, og Augusta Schaksen, syv år, er blandt dem, der har en hest  - sportsponyen Hat Trick - opstaldet i Vipperød Ridecenter. De kommer fra Kr. Såby, og deres mor, Tina Schaksen, har også sin egen hest på centret, som er valgt, fordi der er mange børn. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Søstrene Victoria Schaksen (tv.), 10 år, og Augusta Schaksen, syv år, er blandt dem, der har en hest - sportsponyen Hat Trick - opstaldet i Vipperød Ridecenter. De kommer fra Kr. Såby, og deres mor, Tina Schaksen, har også sin egen hest på centret, som er valgt, fordi der er mange børn. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hestestald blev indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hestestald blev indviet
Opdateret 14. oktober 2018 kl. 13:03
Holbæk - 14. oktober 2018 kl. 12:57
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boksene til hestene er klar, men der mangler endnu de sidste forhold omkring nogle af de nye faciliteter til pensionærerne på Vipperød Ridecenter.

Lørdag markerede indehaverne af ridecentret, Gitte og Søren Fabricius, at det syv år efter de første skridt til den nye hestestald er lykkedes at komme i mål. Der var velbesøgt ved arrangementet, hvor gæsterne havde mulighed for at kigge nærmere på det 1400 kvadratmeter store byggeri.

Desuden er en ny lade på 450 kvadratmeter bygget færdig for cirka tre måneder siden.

Formålet med åbent hus-arrangementet var ikke at skaffe nye pensionærer, for der er allerede fyldt op i de 60 bokse. Desuden er der i løsdrift plads til syv heste, som især vil være islændere. Der var 51 pladser i den gamle stald.

Den nye hestestald rummer også en stor boks til heste, der skal fole, ligesom der er en plads til heste, der skal behandles af dyrlæger og smede (hesteskoning)

I den ene ende af den nye hestestald indrettes der inden for de næste uger faciliteter, som ikke var til stede i den gamle stald. Det er et rum med plads til foder på hylder og i store tønder, og et rum med plads til sadler.

Desuden er der et rum med en stor vaskemaskine til vask af dækkener og ved siden af et tørrerum til brug efter vasken.

På Vipperød Ridecenters adresse Asmindrupvej 100 mellem Vipperød og Sønder Asmindrup har tre rideklubber deres tilholdssted. Det er Vipperød Rideklub, Vipperød Sportsrideklub (ponyridning) og Islænderklubben Faxi.

Foruden den nye stald og lade er der en ridehal på 20 gange 60 meter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk