19. oktober 2019
Malene Grandjean er ansat i en nyoprettet stilling som gymnasiedirektør hos EUC Nordvestsjælland.
Malene Grandjean er ansat i en nyoprettet stilling som gymnasiedirektør hos EUC Nordvestsjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny gymnasiedirektør ansat på EUC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny gymnasiedirektør ansat på EUC
Holbæk - 16. april 2019 kl. 10:50
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Malene Grandjean er blevet ansat i en nyoprettet stilling som gymnasie­direktør på EUC Nordvestsjælland. Dermed får hun ansvaret for de to gymnasieafdelinger - Slotshaven i Holbæk og Allikelund i Kalundborg.

Desuden får hun ansvaret for EUC Nordvestsjællands samlede markedsføringsafdeling, ligesom hun bliver en del af direktionen, der desuden består af direktør Steffen Lund og vicedirektør Lars Halberg.

Malene Grandjean har fra 2016 været rektor på Slotshaven Gymnasium. Den stilling er nu opslået ledig.

- Stillingen som gymnasiedirektør er en styrkelse af det gymnasiale område med et årsværk. Malene Grandjean har gjort det vanvittig godt på Slotshaven. Forventningen er, at hun kan være med til at vende udviklingen på Allikelund, siger Steffen Lund til Nordvestnyt.

I en pressemeddelelse forklarer han, at Malene Grandjean har en imødekommenhed, begejstring og en anerkendende ledelsesstil. Steffen Lund har oplevet, at hun er god til at skabe stolthed, følgeskab og en fælles organisationskultur.

Slotshaven Gymnasium har oplevet en massiv elevtilgang på knap 75 procent fra 2015 til 2018, samtidig med at elev- og medarbejder­trivslen er steget. Det skyldes blandt andet, at der er skabt et studiemiljø, der er præget af professionalisme, nysgerrighed og nytænkning, hedder det i pressemeddelelsen. Udviklingen har bygget på en medinddragende, systematisk og kvalitetsbevidst kulturforandring.

På Allikelund Gymnasium er elevtallet derimod faldet, men med fremgangen på Slotshaven er der samlet set tale om en vækst i de seneste år på gymnasieområdet hos EUC Nordvestsjælland.

- På Slotshaven er der vækst og øget trivsel, og der er øgede samarbejdsrelationer i lokalområdet. Målet er, at jeg skal bidrage til, at det udbredes til Allikelund. Når der bliver færre elever, går det også ud over trivslen, siger Malene Grandjean.

Hun skal arbejde for fremgang på Allikelund sammen med den nye rektor Karen Marie Bach Christensen, som pr. 10. april afløste Dorthe Alvang.

Malene Grandjean bor i Kalundborg med sin mand og to døtre på 18 og 20 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk