14. juli 2020
Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, er ny formand for beredskabskommissionen i Vestsjællands Brandvæsen. Foto: Thomas Olsen
Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, er ny formand for beredskabskommissionen i Vestsjællands Brandvæsen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand til brandvæsenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand til brandvæsenet
Holbæk - 13. januar 2020 kl. 11:22
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det fælleskommunale brandvæsen, Vestsjællands Brandvæsen, der fra 1.januar 2021 vil være et samarbejde mellem Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner har skiftet formand for beredskabskommissionen.

Det skete på et møde mandag formiddag, hvor Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S) trak sig, fordi Lejre sammen med Sorø Kommune har meldt sig ud af det fælles beredskab fra årsskiftet.

Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) blev valgt som ny formand.

Samtidig besluttede beredskabskommissionen, at det brandmateriel, der var på brandstationerne, da kommunerne trådte ind i beredskabet, fortsat skal stå på stationerne, og som en af principperne for arbejdet med at løse de to kommuner fra Vestsjællands Brandvsæen, er det blevet besluttet, at materiel til en værdi under 100.000 kr. overdrages vederlagsfrit.

Medarbejderne på brandstationerne forbliver, og ansvaret for løn og ansættelsesforhold overdrages til de udtrædende kommuner på gældende løn- og arbejdsvilkår.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk