2. august 2021
Lena Larsen (th) er ny formand for Kunstnergruppen Corona. Hun afløser Helle Helmich, der nu vil koncentrere sig om sin egen kunst. Privatfoto
Lena Larsen (th) er ny formand for Kunstnergruppen Corona. Hun afløser Helle Helmich, der nu vil koncentrere sig om sin egen kunst. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand hos Corona-kunstnerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand hos Corona-kunstnerne
Holbæk - 13. juni 2021 kl. 19:47
Af Palle Mogensen

Efter mange år som formand for Kunstnergruppen Corona, der er en sammenslutning af lokale fritidskunstnere, har Helle Helmich valgt at forlade posten.

Den overtages i stedet af Lena Larsen, som allerede gennem det sidste års tid har delt formandsposten med Helle Helmich.

Aktiviteterne i Kunstnergruppen Corona har stort set været ikke eksisterende under corona-nedlukningen, men nu ser det ud til, at fritidskunstnerne igen kan samles på Kulturkasernen, hvor de holder til.

- Det bliver en spændende tid, vi går i møde, og vi glæder os til igen at kunne samles om vores kunstarter og få drøftet, grinet og drukket kaffe, mens vi arbejder med for eksempel keramik, malerier, filt, smykker, tegning og stenkunst, fortæller hun.

Kunstnergruppen Corona var med i Kunst i Pinsen, og den næste store udstilling bliver til efteråret i dagene 30. oktober til 7. november.

Helle Helmich forlader ikke Kunstnergruppen Corona, men vil i stedet bruge tiden på at udvikle sin egen kunst.

Kunstnergruppen Corona blev stiftet tilbage i 1976 for at samle seriøse fritidskunstnere, så de sammen kan arbejde med deres kunst og udstille sammen.

Der kan læses mere om kunstnergruppen Corona på coronagruppen.dk.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk