31. marts 2020
Den nye bestyrelse for Venstre i Holbæk Kommune med den nyvalgte formand Morten Løvschall i midten (i hvid skjorte) efter generalforsamlingen onsdag aften. Privatfoto
Den nye bestyrelse for Venstre i Holbæk Kommune med den nyvalgte formand Morten Løvschall i midten (i hvid skjorte) efter generalforsamlingen onsdag aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand for lokal Venstre-forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand for lokal Venstre-forening
Holbæk - 20. februar 2020 kl. 10:19
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemmerne af Venstre i Holbæk Kommune har valgt Morten Løvschall, Vipperød, som ny formand for partiforeningen. Det skete på lokalafdelingens generalforsamling på Nr. Jernløse Skole onsdag aften.

59-årige Morten Løvschall blev valgt uden modkandidater, og han afløser Inge Neander, Kvanløse, der har været formand for den lokale vælgerforening de seneste fire år. Inge Neander trak sig selv fra posten.

Morten Løvschall har været aktiv i både Venstre og en række andre foreninger i en årrække, og han får blandt andet til opgave at gøre partiet klar til kommunalvalget i november 2021.

- Jeg glæder mig til arbejdet som formand for Venstre i Holbæk Kommune. Der er valgt en meget stærk bestyrelse. Jeg forventer et tæt samarbejde med vores gruppe i kommunalbestyrelsen og Venstres medlemmer, så Venstre står stærkest muligt ved næste valg, siger Morten Løvschall i en pressemeddelelse.

Der deltog 58 medlemmer på generalforsamlingen i Nr. Jernløse, og de genvalgte Marianne Brandstrup Larsen til bestyrelsen. Der var nyvalg til Bjarne Kongsted, Maria Friis, Laila Carlsen, Peter Sørensen og Arne Nielsen, mens Pernille Kruse og Leif Johnsen blev valgt som suppleanter.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer, Flemming Christensen, Kaj Ove Jørgensen, Ivan Hansen og Jan Arild var ikke på valg.

Endelig genvalgte generalforsamlingen folketingsmedlem Stén Knuth som Holbæk-kredsens folketingskandidat.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk