20. september 2020
Mogens Bengtsen (tv.) har stået i butikken i seks år, og han fortsætter under den nye ejer, Peter Nielsen. De velkendte varer som smykker, tasker og makeup vil stadig kunne findes i butikken, men sortimentet bliver også udvidet.Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Mogens Bengtsen (tv.) har stået i butikken i seks år, og han fortsætter under den nye ejer, Peter Nielsen. De velkendte varer som smykker, tasker og makeup vil stadig kunne findes i butikken, men sortimentet bliver også udvidet.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butiksejer udvider sortimentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butiksejer udvider sortimentet
Holbæk - 06. november 2019 kl. 05:48
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 16 år er der solgt smykker, tasker, makeup og lignende fra butikken Pigernes Verden i Nygade 10 A i Holbæk. Der er også udført piercinger, og det fastholdes sammen med sortimentet, selv om butikken har skiftet ejer pr. 1. november.

Den nye ejer er Peter Nielsen, som udvider sortimentet. Derfor bliver der nu også solgt forskellige figurer og brugskunst fra Østen.

- Jeg har i 12 år drevet engrossalg med varer fra Østen. Jeg har hvert år selv rejst til Bali, Thailand og Kina i januar-februar og købt nye varer, fortæller Peter Nielsen, der bor i Ejby ved Kr. Hyllinge.

Butik i Nykøbing lukkes

Engrossalget og en tilhørende webbutik drives under navnet Asian Living med adresse i City 2 i Høje ­Taastrup.

Asian Living var også navnet på en butik, som han fra foråret 2015 drev i Algade i Nykøbing Sj. Den havde i alle årene åben fra marts til oktober, mens der var lukket i vintermånederne.

Peter Andersen

Peter Nielsen rejser hvert år til Østen for at
finde nye varer, og det er blandt andet Buddha-figurer,
der købes med hjem. Foto: Peter Andersen


- Nu satser jeg på en helårsbutik i Holbæk i stedet for, men jeg vil fortsat rejse, så især i marts vil kunderne kunne opleve nye varer i butikken. Men der kommer også løbende nye varer til butikken fra det store lager i City 2, forklarer Peter Nielsen.

Det nye navn er Femalelux

Den nye ejer har bevaret navnet Pigernes Verden på butiksfacaden, men navnet Femalelux er også kommet til.

Det skyldes, at der drives webshop under det navn. Ud over de varer, der sælges i butikken, bliver der på webshoppen også solgt modetøj til kvinder.

Når det er bestilt på nettet, kan det i øvrigt også hentes i butikken i Nygade, da der er et lager i kælderen, men der er ikke plads til at udstille modetøjet.

Peter Nielsen har overtaget butikken efter Jain Import, som drev den i seks år, og inden da var der samme indehaver i 10 år. De seneste seks år har Mogens Bengtsen, Kr. Sonnerup, stået bag disken, og det fortsætter han med under den nye ejer.

Peter Nielsen vil ofte også selv være at finde i butikken, men mandag og torsdag er hans faste dage på lageret i Høje Taastrup. Desuden vil Peter Nielsen indimellem få hjælp i butikken af sin 20-årige niece Cecillie Sjølander, der har fingeren på pulsen, når det gælder nyt inden for smykker.

Varer fra Østen har fået plads

Mens den ene side af butikslokalet er bibeholdt som hidtil, er den anden side af lokalet nymalet, så det fremtræder lysere. Her er de nye varer fra Østen fået plads.

Det er blandt andet sten, lidt brugskunst og ikke mindst figurer, blandt andet buddha-figurer. De større figurer er typisk træskærerarbejder, mens de mindre er i andre materialer, blandt andet bronze. Børneskamler i træ har også været en bestseller i butikken i Nykøbing.

Butikken i Nygade har også et hjørne med juleting, der for eksempel kan bruges som kalendergaver. Der er også et større udvalg af nøddeknækkere fra Østen i alle størrelser på vej.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk