23. maj 2019
Det famøse kuponhæfte var i høj kurs, så Louise Bøtker Skovlund holder godt fast i det.
gallery icon

Se billedserie

Det famøse kuponhæfte var i høj kurs, så Louise Bøtker Skovlund holder godt fast i det.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny burgerkæde slog dørene op torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny burgerkæde slog dørene op torsdag
Holbæk - 23. august 2018 kl. 15:02
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den femtestørste amerikanske burgerkæde Carl's Jr. har netop åbnet deres 15. restaurant i Danmark. Det skete torsdag klokken 10, da Carl's Jr. indviede den nye restaurant på Spånnebæk 1a i Holbæk.

Kæden stammer fra den amerikanske stat Californien, og butikken i Holbæk kommer til at have cirka 35 ansatte, hvor langt de fleste er ansat på deltid.

arrow Læs også: I kø for at få gratis burgere

Carl's Jr. er især kendt for deres velsmagende og »autentiske hamburgers, der er fremstillet af 100 procent Angus oksekød, som grilles over åben ild for at bevare saft og smag.

Af andre alternativer er de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, samt milkshakes lavet på en kugle vaniljeis.

Carl's Jr. slår sig op på, at gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke, og al den dyppelse de skal bruge til deres fritter. Maden bliver leveret direkte til bordet, og bøffen steges først, når bestillingen er afgivet.

Gratis burger i et år

En fast tradition, som Carl's Jr. har indført, når de åbner en ny restaurant, er, at de udlodder kuponhæfter til de 50 første, som på åbningsdagen køber en menu.

Disse kan de 50 hurtigste kunder bruge til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år. Kuponerne er påtrykt ugenumre, så de ikke kan bruges mere end en gang per uge.

En af de heldige i køen var Blimunda Nexø Lytting.

- Det er ret vildt, at man kan få en burger hver uge i 52 uger. Så jeg regnede på det, og det svarer til mellem fem-seks kilo kød på et år, som man får gratis, det er ret god timeløn for at dukke op klokken 6 i morges.

Allerede tilbage i januar måned meddelte Carl's Jr. at de ville åbne en ny butik i Holbæk, og i dag blev spændingen udløst.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk