29. juli 2021
Byggemodningen er sat i gang på udstykningen øst for Jasminvej i Regstrup. Tre af 13 grunde er nu solgt.
gallery icon

Se billedserie

Byggemodningen er sat i gang på udstykningen øst for Jasminvej i Regstrup. Tre af 13 grunde er nu solgt.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer vejen til nye huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Nu kommer vejen til nye huse
Holbæk - 15. september 2020 kl. 14:50
Af Kaj Ove Jensen

Det har et par gange tidligere været på tale, at et stykke grusvej af Ringvejen i Regstrup skulle asfalteres. Det er så blevet udskudt, men nu kan der ikke ventes længere med arbejdet - i hvert fald ikke med mindre, byudviklingen i Regstrup skal bremses.

arrow Læs også: Lille stykke ringvej må undvære asfalt

Efter et længere tilløb er der nemlig kommet gang i salget af de første byggegrunde i den nye udstykning sydøst for Blomsterkvarteret i Regstrup, og byggemodningen er gået i gang.Der kan imidlertid ikke gives byggetilladelse til en ejendom, hvis der ikke er en godkendt vejadgang, siger byggeloven.

Indtil videre er det første stykke af vejen (fra Syrenvænget) belagt med grus. Efter aftale med Holbæk Kommune har udvikleren af arealet etableret en arbejdsvej på den sidste del af strækningen frem til de nye grunde. Arbejdsvejen opfylder ikke byggelovens krav vil vejadgang. Derfor har udvikleren bedt Holbæk Kommune anlægge en egentlig vej frem til udstykningen, sådan som det er beskrevet i lokalplanen fra 2011.

Det er kommunalbestyrelsen, der på grundlag af en samlet trafikal vurdering træffer beslutning om, hvilke nye kommuneveje der skal anlægges. Klima- og miljøudvalget indstillede i sidste uge til økonomiudvalgets møde i morgen at frigive 1,5 millioner kroner til forlængelsen af Ringvejen.

Knap halvdelen af vejarealet tilhører udvikleren, som har tilbudt at overdrage arealet vederlagsfrit til kommunen. Der skal dog betales udgifter til landinspektør med mere, men det er med i de 1,5 millioner kroner.

Tre af 13 grunde er nu solgt

Arealet med de 13 byggegrunde i første etape ejes af Keld Johannessen, Holbæk, og hans familie. Byggegrundene blev i første omgang sat til salg i 2016, men blev taget af markedet igen, da der blev ændret ved nogle forhold.

I 2018 blev byggegrundene atter udbudt. Det har dog gået lidt trægt med salget, men de seneste måneder er der solgt tre grunde. Det er på Røglevej, Langager og Birketoppen. Kirkebuen er den fjerde vej på arealet.

Ejendomsmægler Trine Jensen, Danbolig Holbæk, er desuden i dialog med to mulige købere, hvoraf den ene har spurgt på en reservation. Der er åben grund den 4. oktober kl. 11.00-12.30.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk