26. marts 2019
Ali B. Garossi, ejer af Bar 1841, er en af de to iværksættere, der er nomineret til årets iværksætterpris. Han åbnede cocktail-, vin- og tapasbaren for to år siden.  Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Ali B. Garossi, ejer af Bar 1841, er en af de to iværksættere, der er nomineret til årets iværksætterpris. Han åbnede cocktail-, vin- og tapasbaren for to år siden. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan man stemme på årets iværksætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan man stemme på årets iværksætter
Holbæk - 05. december 2018 kl. 16:00
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro inviterer Holbæk Erhvervsforum i samarbejde med JCI Holbæk til nytårskur den 11. januar, hvor årets iværksætterpris og erhvervspris bliver uddelt.

arrow Læs også: Bryghus tæt på konkurs

Og nu har priskomitéen nomineret to kandidater til iværksætterprisen og tre kandidater til erhvervsprisen, som man kan stemme på.

For at kunne blive nomineret til iværksætterprisen, skal man have drevet virksomhed i højst tre år, man skal være en ildsjæl og have udvist evne til innovation, initiativ og synlighed, og så skal man have skabt omsætning og beskæftigelse og have implementeret sin idé.

De nominerede er Ali B. Garossi, ejer af Bar 1841 i Holbæk, og Peter Trier, Torben Maxsø og Thjelle Ehrenskjöld, der ejer Orø Bryghus. Cocktail-, vin-, og tapasbaren Bar 1841 åbnede for to år siden i Ahlgade i Holbæk og har i dag 16 ansatte.

Torben Maxsø og Peter Trier nystiftede sidste år Orø Bryghus. De har i dag to ansatte og skal ansætte flere det næste halve års tid.

Hvad angår erhvervsprisen uddeles den til en lokal virksomhed eller virksomhedsleder, som er dygtig og respektabel, udviklingsorienteret, initiativrig, og som både har fokus på CSR og medvirker til, at egnen kommer på landkortet.

Her er det i år hjerneforskningsvirksomheden Neurons Inc., trykkeriet OnPrint samt legetøjsproducenten Plus-Plus A/S, der er nominerede.

Afstemningen er allerede gået i gang, og man kan stemme på en nomineret i hver kategori frem til den 14. december kl. 12 på Holbæk Erhvervsforums hjemmeside.

arrow To priser til erhvervslivet
11. januar 2019 kl. 22:01 Opdateret: kl. 22:01
arrow En perle byder på ø-brygget klosterøl
18. maj 2017 kl. 19:38 Opdateret: kl. 18:43
arrow Mester i Danmarks mindste bryghus
17. juli 2016 kl. 14:33 Opdateret: kl. 06:27

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk