25. november 2020
Den nye ejer af Elmely Kro, Henrik Kjær (th.) byder fredag og lørdag til reception, mens der fra søndag er almindelig åbent. I midten er det hans samlever Marianne Bendtsen og til venstre kokken Allan Kristiansen. Foto: Ina Løndahl
Den nye ejer af Elmely Kro, Henrik Kjær (th.) byder fredag og lørdag til reception, mens der fra søndag er almindelig åbent. I midten er det hans samlever Marianne Bendtsen og til venstre kokken Allan Kristiansen. Foto: Ina Løndahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu genåbner Elmely Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu genåbner Elmely Kro
Opdateret 28. juni 2019 kl. 08:40
Holbæk - 28. juni 2019 kl. 06:27
Af Kaj Ove Jensen

I dag og i morgen er der reception på Elmely Kro i Ugerløse, og fra søndag er den klar til at tage imod spisende gæster i den nye udgave.

arrow Læs også: Veteranerne holdt frokostpause på Elmely

Den nye ejer, Henrik Kjær, Holbæk, har i den seneste måneds tid arbejdet på at gøre kroen klar igen, efter at den har været lukket siden januar. Der er renoveret, ligesom der er anlagt en krydderihave.

Der er reception på kroen fredag og lørdag, begge dage klokken 14-20.

- Vi har virkelig knoklet for at blive klar, og vi vil gerne vise det frem. Ved receptionen er der ikke spisning, men der bydes på smagsprøver og et lille glas. Fra søndag er der åbent med almindelige åbningstider, fortæller Henrik Kjær.

Han købte kroen, da han pludselig stod og manglede et sted til at bespise deltagerne i veteranbilløbet, Holbækløbet, den 25. maj. Her blev der bespist 253 mennesker i hold.

Til daglig er der plads til 75-80 spisende gæster, mens der til selskaber kan være godt 100 ved langborde.

Der lægges ud med en bemanding med to kokke, hvoraf den ene er hovedkokken Allan Kristiansen, der kommer fra spisestedet Værftet på Holbæk Havn. Foruden de to kokke er der en kokkeelev, mens tjenerpersonalet i begyndelsen hyres efter behov.

Henrik Kjær lægger op til, at der vil være specialarrangementer cirka en gang om måneden. Det kan være tartelet-­festival, vildtaften og skaldyrsaften, men der vil stadig være åbent for det øvrige menukort.

arrow Hjemløs VVS'er blev kroejer
25. maj 2019 kl. 09:15 Opdateret: kl. 02:09
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk