27. oktober 2020
Endelig. Efter flere udskydelser kan foreningerne og Holbæk Sundhedscenter flytte ind i sportsbyen den 30. maj og tage faciliteterne i brug. Foto:  Peter Andersen
Endelig. Efter flere udskydelser kan foreningerne og Holbæk Sundhedscenter flytte ind i sportsbyen den 30. maj og tage faciliteterne i brug. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er Holbæk Sportsby klar til start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er Holbæk Sportsby klar til start
Opdateret 16. maj 2019 kl. 18:37
Holbæk - 16. maj 2019 kl. 18:31
Af Margit Pedersen

Efter flere udskydelser er det nu ganske vist. Holbæk Sportsby kan tages i brug fra den 30. maj. Fra den dato kan foreningerne og kommunens sundhedscenter flytte ind.

arrow Læs også: Sportsbyen i startblokken

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen er på egne, foreningernes og borgernes vegne utrolig glad for, at byggeriet af Holbæk Sportsby endelig er kommet i mål. I en pressemeddelelse konstaterer hun, at det har været en lang proces.

- Udskydelser har naturligt skabt frustationer blandt de kommende brugere. Så det er en glædens dag, og nu kan vi endelig komme i gang med det, som det hele handler om: Sport, motion, sundhed og fællesskab, siger hun.

De seneste dage er der gennemført forskellige test og kvalitetskontrol af sportsby-byggeriet. Kommunens rådgiver Cowi, kommunale medarbejdere og Fonden Holbæk Sportsby har gennemgået hele byggeriet og vurderet, at nu kan nøglerne overdrages til kommunen, og foreningerne og borgerne kan tage hele sportsbyen i brug.

Nu skal foreningerne have tid til at flytte ind og komme til rette. Den 21. juni bliver der officiel åbning.

- Jeg kan ikke løfte sløret for, hvad der kommer til at ske. Programmet er under planlægning. Men til dem, der møder op, vil jeg bare sige, at de skal huske at kridte løbeskoene. For det en dag, hvor sport, motion, sundhed og fællesskab er i centrum, siger hun i pressemeddelsen.

arrow Sportel opføres af 26 lokale investorer
25. maj 2019 kl. 13:57 Opdateret: kl. 16:27
arrow Sportsby-forsinkelse koster administrationen millioner
08. maj 2019 kl. 15:15 Opdateret: kl. 15:15
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk