24. april 2019
Alle maskiner og udstyr er klar, og venter på at blive taget i brug oplyser Ronnie Stokholm, som er en af ejerne bag træningscentret i Holbæk Sportsby.
gallery icon

Se billedserie

Alle maskiner og udstyr er klar, og venter på at blive taget i brug oplyser Ronnie Stokholm, som er en af ejerne bag træningscentret i Holbæk Sportsby.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu åbner træningscenter i sportsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu åbner træningscenter i sportsbyen
Opdateret 16. april 2019 kl. 08:29
Holbæk - 16. april 2019 kl. 08:13
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Træningscentret i Holbæk Sportsby har alle tilladelserne på plads og åbner i starten af maj.

arrow Læs også: Ansatte i sportsbyen kan ikke udføre jobbet

Helt nøjagtigt hedder åbningsdagen den 1. maj, klokken 5.30, fortæller Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen, som er de daglige ledere af træningscentret.

- Vi mangler kun lidt elektricitet, lys og den sidste finish, så er vi klar til slå dørene op, men det når vi, siger Ronnie Stokholm.

Grunden til, at træningscentret kan åbne før resten af sportsbyen, er, at det har fået en permanent ibrugtagningstilladelse fra kommunal side, men den er i sig selv ikke nok. Da træningscentret deler faciliteter med resten af sportsbyen, som endnu ikke er færdig, skal de fælles veje og arealer til og fra fitnesscentret have en midlertidig ibrugtagningstilladelse, før de må åbne. Det er sket nu, og derfor er der fra kommunens side givet grønt lys til, at Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen kan åbne træningscentret.

At det nu endelig er lykkedes at få alle tilladelserne i hus og en officiel åbningsdato på plads, betyder meget for dem.

- Vi har været klar siden første udsættelse skete, så det er en kæmpe forløsning, at vi kan åbne nu. Vi har haft Holbæks mest tålmodige medlemmer, og instruktørene har glædet sig længe til at komme i gang. Mange har stået uden job siden 1. februar, forklarer Ronnie Stokholm, og oplyser, at fitnesscentret allerede har 400 medlemmer indskrevet. Åbningstiderne vil være fra 5.30 til 23.

arrow Borgmester: Kvalitet vigtigere end dato
04. april 2019 kl. 15:11 Opdateret: kl. 09:14
arrow Holbæk Sportsby forsinket igen-igen
04. april 2019 kl. 12:30 Opdateret: kl. 12:30
arrow Borgmester vil have styr på udflytning
23. marts 2019 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk