23. oktober 2020
Alle maskiner og udstyr er klar, og venter på at blive taget i brug oplyser Ronnie Stokholm, som er en af ejerne bag træningscentret i Holbæk Sportsby.
gallery icon

Se billedserie

Alle maskiner og udstyr er klar, og venter på at blive taget i brug oplyser Ronnie Stokholm, som er en af ejerne bag træningscentret i Holbæk Sportsby.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu åbner træningscenter i sportsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu åbner træningscenter i sportsbyen
Opdateret 16. april 2019 kl. 08:29
Holbæk - 16. april 2019 kl. 08:13
Af Michael Hansen

Træningscentret i Holbæk Sportsby har alle tilladelserne på plads og åbner i starten af maj.

arrow Læs også: Dreamteam er rykket ind i sportsbyen

Helt nøjagtigt hedder åbningsdagen den 1. maj, klokken 5.30, fortæller Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen, som er de daglige ledere af træningscentret.

- Vi mangler kun lidt elektricitet, lys og den sidste finish, så er vi klar til slå dørene op, men det når vi, siger Ronnie Stokholm.

Grunden til, at træningscentret kan åbne før resten af sportsbyen, er, at det har fået en permanent ibrugtagningstilladelse fra kommunal side, men den er i sig selv ikke nok. Da træningscentret deler faciliteter med resten af sportsbyen, som endnu ikke er færdig, skal de fælles veje og arealer til og fra fitnesscentret have en midlertidig ibrugtagningstilladelse, før de må åbne. Det er sket nu, og derfor er der fra kommunens side givet grønt lys til, at Ronnie Stokholm og Kristian Ellis Larsen kan åbne træningscentret.

At det nu endelig er lykkedes at få alle tilladelserne i hus og en officiel åbningsdato på plads, betyder meget for dem.

- Vi har været klar siden første udsættelse skete, så det er en kæmpe forløsning, at vi kan åbne nu. Vi har haft Holbæks mest tålmodige medlemmer, og instruktørene har glædet sig længe til at komme i gang. Mange har stået uden job siden 1. februar, forklarer Ronnie Stokholm, og oplyser, at fitnesscentret allerede har 400 medlemmer indskrevet. Åbningstiderne vil være fra 5.30 til 23.

arrow Nyt træningscenter: 700 medlemmer på fem dage
08. maj 2019 kl. 06:29 Opdateret: kl. 23:45
arrow Ansatte i sportsbyen kan ikke udføre jobbet
12. april 2019 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
arrow Borgmester: Kvalitet vigtigere end dato
04. april 2019 kl. 15:11 Opdateret: kl. 09:14
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk