17. januar 2021
»Lovebirds« og »Playband« vil spille en hel stribe af de mange gode sange, der gennem årene har fyldt dansegulvet på Mørkøv Kro, når de vender tilbage for en enkelt, nostalgisk aften. Arkivfotos
gallery icon

Se billedserie

»Lovebirds« og »Playband« vil spille en hel stribe af de mange gode sange, der gennem årene har fyldt dansegulvet på Mørkøv Kro, når de vender tilbage for en enkelt, nostalgisk aften. Arkivfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nostalgisk musikarrangement på Mørkøv Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nostalgisk musikarrangement på Mørkøv Kro
Holbæk - 18. oktober 2019 kl. 19:57

Lørdag den 26. oktober kan man opleve to af de ledende orkestre fra koncertscenerne i 70'erne og 80'erne, når de er tilbage i Mørkøv for en enkelt, nostalgisk aften.

Mørkøv Kro var egnens store forlystelsessted med musik, dans og bægerklang hver week-end i flere årtier. For mange var det stedet, hvor man mødte den første kærlighed, fik det første kys, den første akavede dans og den sorgløse ungdom og mon ikke mange har knyttet kontakter for resten af livet.

- Vi har fra mange sider fået opfordringer til at lave en aften, hvor man kunne genkalde den gode stemning fra det store underholdsningstempel. En sidegevinst er, at man kan »risikere« at møde gamle venner fra tiden - og det er jo ikke det værste, der kan ske. Det er lykkedes os at samle to af de gamle bands fra 70-80'erne til en festlig aften, oplyser Søren Petersen fra kroen i Mørkøv.

De to bands, »Lovebirds« og »Playband« vil spille en hel stribe af de mange gode sange, der gennem årene har fyldt dansegulvet på Mørkøv Kro og mon ikke de krydrer aftenen med lidt »røverhistorier« fra de glade dage.

- Så kom til en festlig aften på Mørkøv Kro - hvor nostalgien og livsglæden er i højsædet, opfordrer Søren Petersen.

Arrangementet starter for spisende gæster klokken 18.00. Musikken spiller fra klokken 21.00. Det er muligt at købe billet til spisning og koncert eller til koncert, uden forudgående spisning.

Mørkøv Kro & Hotel ligger på adressen Jernbanevej 2 i Mørkøv.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk