3. juni 2020
Projektudvikler Robert Madsen (med ryggen til) præsenterede over for Dagli?Brugsen et af de fire forslag til ny dagligvarebutik i Ugerløse.
gallery icon

Se billedserie

Projektudvikler Robert Madsen (med ryggen til) præsenterede over for Dagli?Brugsen et af de fire forslag til ny dagligvarebutik i Ugerløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto ser på fire placeringer i Ugerløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto ser på fire placeringer i Ugerløse
Holbæk - 27. september 2017 kl. 15:59
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I årevis har der været talt om at få endnu en dagligvarebutik til Ugerløse, hvor Dagli'Brugsen i dag er ene om at give muligheden for at handle lokalt i byen.

Tidligere projekter med planer om byggeri af nye dagligvarebutikker har af forskellige årsager lidt skibbrud, men det betyder på ingen måde, at der ikke arbejdes videre med nye projekter.

Således var en række nøglepersoner tirsdag inviteret på byvandring i Ugerløse, hvor i alt fire mulige placeringer af en ny dagligvarebutik kunne tages i øjesyn. Hvert sted fik de respektive projektudviklere mulighed for at fortælle om, hvorfor netop deres placering og udformning af en kommende butik er den bedste.

I realiteten er det en Netto-butik, der er på tale, og med på turen var seniorprojektchef i Dansk Supermarked, Leon Kristiansen. Det er dagligvarekæden, der i sidste ende beslutter, hvilket af de fire projekter, man vil forsøge at få godkendt hos kommunen og Vejdirektoratet, der med den gennemkørende Rute 57 ad Hovedgaden i Ugerløse, også har et ord at sige i forhold til trafik og vejforløb omkring en ny butik.

Læs mere om byvandringen i dagbladet Nordvestnyt Holbæk-Odsherred onsdag den 27. september.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk