17. februar 2020
Den nye Netto-butik i Smedelundsgade i Holbæk åbner omkring 1. oktober med kædens nye koncept. Til højre er det Carsten Hadsbjerg, Netto, og til venstre Hans Skovaa, TK Development, i forbindelse med første spadestik i september i fjor.
Den nye Netto-butik i Smedelundsgade i Holbæk åbner omkring 1. oktober med kædens nye koncept. Til højre er det Carsten Hadsbjerg, Netto, og til venstre Hans Skovaa, TK Development, i forbindelse med første spadestik i september i fjor.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto-butikker i nyt look

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto-butikker i nyt look
Holbæk - 04. januar 2019 kl. 07:01
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det nye år er Netto klar til at udrulle, hvad kæden selv betegner som et helt nyt look og koncept. I Holbæk vil den nye butik, der er under opførelse i Smedelundsgade således åbne med det ny koncept.

Enkelte butikker er åbnet med det nye koncept. Kernen er ny indretning, nye farver, færre spot-varer og et større fokus på frugt og grønt samt nemme måltider.

I Holbæk Kommune bliver den første butik med det nye koncept den butik, der åbner i Smedelundsgade i Holbæk omkring 1. oktober.

Butikken afløser den nuværende, nedslidte butik på Jernbanevej 29. Ifølge Nettos udviklingschef Carsten Hadsbjerg er standardstørrelsen 1200 kvadratmeter, men den nye butiksbygning i Holbæk bliver brutto på 1300 kvadratmeter, mens butikslokalet bliver cirka 1000 kvadratmeter. Det bliver Holbæks største ­Netto-butik, mens nogle butikker andre steder i landet er op til 1500 kvadratmeter brutto.

Netto, der er en del af Salling Group, meldte kort før jul ud, at der i 2019 investeres én milliard kroner i 70 butikker med det nye look og koncept. Der er tale om 18 spritnye butikker plus 14 butikker, der flytter fra en adresse til en ny, hvoraf den i Holbæk er den ene.

Otte butikker bliver udvidet og indrettet med det nye koncept. Desuden vil 30 eksisterende butikker blive gennemrenoveret og opgraderet med det nye koncept.

- Vi har en bruttoliste på 49 butikker, men vi har endnu ikke afgjort, hvilke der renoveres først, siger Carsten Hadsbjerg.

Han kan derfor ikke sige, om nogle af butikkerne i Holbæk Kommune er blandt dem, der renoveres i år. - Alle butikker skal renoveres, men der er ikke sat dato på endnu. Det er en fem-seks års plan, siger Carsten Hadsbjerg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk