17. december 2018
Sådan ser der ud i Jyderup Boldklubs nuværende klubhus, og den situation skal løses nu. I marts skal kommunalbestyrelsen præsenteres for et løsningsforslag. Foto: Kenn Thomsen
Sådan ser der ud i Jyderup Boldklubs nuværende klubhus, og den situation skal løses nu. I marts skal kommunalbestyrelsen præsenteres for et løsningsforslag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedslidt: Politikere lover løsning for boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedslidt: Politikere lover løsning for boldklub
Holbæk - 22. februar 2018 kl. 10:40
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnvand i omklædningsrummene og nogle gange også i el-installationerne, så de kortslutter.

arrow Læs også: Borgmester-eftervederlag i vejen for penge til ældre

Det er en del af hverdagen i Jyderup Boldklubs nuværende klubhus, og den problemstilling har været præsenteret både her i avisen og for lokalpolitikerne i Holbæks kommunalbestyrelse adskillige gange.

Faktisk har politikerne for længst stillet klubben i udsigt, at den kan flytte ind i nyrenoverede lokaler i daginstitutionen Troldhøjen. Men det er af flere årsager endnu ikke blevet til noget. Blandt andet har kommunens anstrengte økonomi i en periode sat planlagte anlægsinvesteringer i bero, ligesom Troldhøjen er blevet inddraget til at huse børn fra daginstitutionen Sølyst, der er hårdt ramt af skimmelsvamp.

Uvisheden skal dog være slut nu, bedyrede borgmester Christina K. Hansen (S) på onsdagens kommunalbestyrelsesmøde. Her bad hun om opbakning til, at der på næste kommunalbestyrelsesmøde præsenteres et udspil, der skal sikre en løsning for Jyderup Boldklubs klubhus.

- Det er beklageligt og ikke acceptabelt, at Jyderup Boldklub ikke har kunnet få de faciliteter, man er blevet stillet i udsigt. Det skal vi have løst nu, sagde Christina K. Hansen.

Og hun fik hele kommunalbestyrelsens opbakning til sammen med kulturudvalgsformand Ole Hansen (S), Jyderup Boldklub og institutionen Sølyst at udarbejde et forslag til næste møde.

Søren Kjærsgaard (V) undrede sig over, at der endnu ikke er sket noget, selv om det daværende byråd i december satte gang i en handlingsplan.

- Jeg håber da, at der allerede nu har været en dialog med klubben. Det er vigtigt at se det her som en helhed, men hvis der er løsninger på enkelte dele, så skal man tage fat i dem allerede nu, i stedet for at vente med det hele til sommer, sagde Søren Kjærsgaard.

På mødet onsdag bevilgede politikerne i øvrigt 900.000 kroner til renovering af Troldhøjen, så den bliver bedre i stand til at huse børnene.

arrow Regn i omklædningsrummene
16. januar 2018 kl. 19:08 Opdateret: kl. 11:29

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk