13. august 2020
Fremtiden for Holbæk Naturskole er pt usikker. Der kommer efter alt at dømme en afklaring efter sommerferien. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fremtiden for Holbæk Naturskole er pt usikker. Der kommer efter alt at dømme en afklaring efter sommerferien. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturskolens fremtid afgøres efter ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturskolens fremtid afgøres efter ferien
Holbæk - 09. juni 2019 kl. 06:47
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dyrene på Holbæk Naturskole i Holbæk er tilbage på kommunale hænder. Det sker efter, at produktionsskolen NV-Pro Campus, som tidligere drev naturskolen, er gået konkurs.

arrow Læs også: NV-Pro sank på fire uger

Umiddelbart efter konkursen ansatte advokat Karsten Holt, der er kurator i konkursboet NV-Pro Campus, den tidligere leder af naturskolen til at sørge for dyrene. Kuratoren fortalte dengang, at det var en kortsigtet løsning på et par uger, og at pilen pegede i retning af, at Holbæk Kommune skulle overtage pasningen af dyrene. Og det er præcist, hvad der er sket. Det fortæller Kasper Enevoldsen, som er leder af afdelingen Ejendom og Risiko i Holbæk Kommune.

- Vi har ansat den tidligere leder af naturskolen, men vi er indtrådt i hans opsigelsesvarsel. Det vil sige, at han er opsagt, men i og med, at han har et opsigelsesvarsel på fem måneder, så skal først fratræde med udgangen af oktober, fortæller Kasper Enevoldsen.

- Grunden til, at vi har gjort det, er, at så har vi ham til at passe på dyrene og sørge for det, der skal være ude på naturskolen, siger han.

Mens der nu er kommet styr på, hvad der skal ske med naturskolen på kort sigt, er det endnu uvist, hvad den langsigtede løsning bliver. Det forventes der dog at komme en afklaring på inden længe.

Kasper Enevoldsen fortæller, at der kommer en politisk beslutningssag på den anden side af sommerferien.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt lørdag.

arrow 6 mio. i gæld sænkede NV-Pro
01. juni 2019 kl. 09:10 Opdateret: kl. 13:35
arrow Konkursbo tager hånd om dyrene
12. maj 2019 kl. 09:03 Opdateret: kl. 15:14
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk