21. juli 2019
Den nye lokalplan vil give mulighed for at udvide Rema-butikken mod vest.
Den nye lokalplan vil give mulighed for at udvide Rema-butikken mod vest.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulighed for restaurant nær Rema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulighed for restaurant nær Rema
Holbæk - 14. marts 2019 kl. 06:26
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der lægges op til, at der også kan etableres en restaurant eller lignende ved siden af Rema 1000 på Kalundborgvej 202 i Holbæk.

I november sidste år besluttede økonomiudvalget i Holbæk Kommune at sætte gang i arbejdet med en ny lokalplan og et kommuneplantillæg for området ved Rema 1000.

Inden forslagene nåede at blive sendt i høring, kom Rema Butiksudvikling A/S med et ønske om udvidede muligheder for, hvad området kan bruges til.

I første omgang var der tale om, at der ved siden af butikken skulle kunne opføres en vaskehal til biler og en mindre udvalgsvarebutik, hvor et apotek var nævnt som en mulighed.

Nu er ønsket, at der skal være mulighed for, at de 200 kvadratmeter også skal kunne anvendes til andre formål som restaurant, pizzeria eller serviceerhverv.

Som tidligere skal ændringen give mulighed for at udvide butikken fra 1000 til 1200 kvadratmeter, inklusive personalefaciliteter, og at etablere en vaskehal til biler. Desuden fastholdes muligheden for en udvidelse af parkeringsarealet og et automat-benzinanlæg.

Efter at økonomiudvalget i sidste uge besluttede at sætte gang i planarbejdet, er der netop indledt en to uger lang fordebat om udvidelsen af lokalcentret, som området kaldes under ét. Der er frist til at komme med ideer og forslag til det videre arbejde frem til den 24. marts.

I økonomiudvalget stemte Lokallisten og Enhedslisten imod at sætte gang i arbejdet, da de mener, det vil underminere detailhandlen i lokalområderne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk