13. august 2020
Morgengymnastik på Havnevej. Det var en del af forberedelserne til det kommende DGI-stævne på Holbæk Fælled. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Morgengymnastik på Havnevej. Det var en del af forberedelserne til det kommende DGI-stævne på Holbæk Fælled. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morgengymnastik på Havnevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morgengymnastik på Havnevej
Holbæk - 08. juni 2019 kl. 12:03
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var morgengymnastik på Havnevej i Holbæk i dag. Aktiviteterne i forbindelse med Skvulp, det store arrangement i pinsen på og omkring Holbæk Havn, var tidligt i gang. For en del betød det træning. Det gjaldt blandt andre en række af medlemmerne af Tuse Næs Gymnastikforening, der gav opvisning i både spring- og rytmisk gymnastik.

- En optakt til det kommende DGI-stævne på Holbæk Fælled, fortalte Ida Damkjær, Holbæk, der sammen med veninden Emma Jessen, Holbæk, er en del af holdet fra Næsset.

Ida Damkjær og Emma Jessen er henholdsvis 15 og 12 år. Begge har tidligere boet på Tuse Næs. Nu er de med på gymnastikforeningens juniorhold, og de har trænet et halvt år tid med det program, de skal vise på Holbæk Fælled.

De og holdkammeraterne er enige om, at det er vanskeligere at lave springgymnastik udendørs end indendørs. Det hænger sammen med, at underlaget er hårdere, siger de.

Dagen igennem summer havneområdet i Holbæk af Skvulp-aktiviteter af mange, mange forskellige slags.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk