20. september 2021
Helle Næsborg har haft kæmpe efterspørgsel på sommerkjoler, men der er stadig lidt tilbage til udsalget, der starter den 7. august. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Helle Næsborg har haft kæmpe efterspørgsel på sommerkjoler, men der er stadig lidt tilbage til udsalget, der starter den 7. august. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mørkøvs damemode er populær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mørkøvs damemode er populær
Holbæk - 28. juli 2021 kl. 20:30
Af Elisa Hauerbach

I skrivende stund er der stadig rift om sommertøjet med daglige høje temperaturer, men faktum er at sommeren afløses af efteråret og derfor er udsalg en nødvendighed, så efterårsvarerne kan blive præsenteret for kunderne i Mørkøv.

Når man spørger Helle Næsborg, der er indehaver af Butik Aase - om tiden efter coronanedlukningen, kommer svaret lidt tøvende, fordi kunderne har været trofaste overfor hende hele tiden og flere er kommet til.

- Altså, jeg kan fornemme at det ikke har været nemt at komme ind i shopperytmen igen, for mange har gået rundt i praktisk tøj derhjemme under nedlukningen, så de har ikke været klar over, hvad de manglede. Man har lige skullet vænne sig til det, med at gå ud og shoppe og lade sig overraske positivt i butikkerne, fortæller hun.

Sommervarmen har især kunnet ses på efterspørgslen af de lette sommerkjoler, som der næsten ikke har kunnet opdrives nok af, da alle hendes faste leverandører har meldt »udsolgt«, så Helle har været nødt til at indkøbe nye mærker, for at kunne følge med efterspørgslen.

- Det er en lidt underlig situation at være i, men super positivt at det kunne lade sig gøre, siger hun.

Da der blev inviteret til modeshow hos Butik Aase som et af de første steder efter forsamlingsloftet blev hævet, blev det holdt i gården bag butikken, i et stort åbent telt.

-
Og da må jeg sige, at der skete noget. Ikke alene var det positivt at kunne gøre det på en måde, hvor modellerne var i øjenhøjde med publikum. Det var skønt at opleve og jeg har for længst besluttet at gøre noget lignende igen. Det var så dejligt uhøjtideligt, tilføjer hun.

Lige nu og her er det udsalget man kan glæde sig til. Det starter den 7. august og byder på gode rabatter, lover Helle Næsborg fra Butik Aase, der ligger på Hovedgaden 41 i Mørkøv.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk