18. oktober 2021
Christian Millet i køkkenet, der også leverer fast til kunder uden for huset.Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Christian Millet i køkkenet, der også leverer fast til kunder uden for huset.Fotos: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mørkøv Spisehus tjekker vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mørkøv Spisehus tjekker vejret
Holbæk - 23. marts 2019 kl. 19:57

- Man skal bare holde øje på vores faceobook-side, for der annoncerer jeg, om vejret holder eller ej, lyder meldingen med et stort smil Christian Millet, kok med mere i Mørkøv Spisehus i Mørkøv Hallen, hvor forårsfornemmelserne slår igennem i lys lue.

Han vil arrangere udendørsgrill sammen med huset nye, store fredagsbuffet. Og det skal selvfølgelig ske i ordentligt vejr, så hver onsdag vil han - i samråd med DMI (!) - gøre op med sig selv og sine medarbejdere, om vejret bliver godt fredag. Er svaret ja rykkes grillen og de nyerhvervede udendørsmøbler ud, så man kan spise og hygge sig uden døre.

Og er vejrguderne ikke med på ideen alligevel kan buffetten nydes inden døre.

Stor freddagsbuffet
Fredagsbuffetten er altså klar uanset vejret - og den er stor med to slags kød, masser af tilbehør inkl. hjemmebagt brød og en kage og kaffe på huset regning.

- Vi laver alt fra bunden, så kvaliteten er i top, forsikrer Christian Millet.

Christian Millet, der kom til Mørkøv Spisehus for godt et år siden, er faldet godt til og har i dag god kontakt til mange kunder, blandt dem nogle af byens institutioner. Og han noterer sig med glæde, at flere og flere finder frem til de hyggelige lokaler i Hallen - lokaler, hvor der også er plads til store selskaber, om et skulle være.

Til at hjælpe sig har han kok Camilla Poulsen og når behovet er der sørger Nina for serveringen. Men lige nu gælder det den ny-etablerede fredagstradition, hvor altså vejrguderne også er inviteret.hup

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk