19. juni 2021
Formand Flemming E. Larsen leverer formandsberetningen ved sidste års generalforsamling.Foto: Stig Andersen
Formand Flemming E. Larsen leverer formandsberetningen ved sidste års generalforsamling.Foto: Stig Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde hos dem med EU-pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde hos dem med EU-pengene
Holbæk - 15. maj 2021 kl. 14:49
Af Jeppe Hee Rømer

Foreningen LAG Midt-Nordvestsjælland holder generalforsamling i Jyderup Præstegård torsdag den 27. maj klokken 18.30 til 21. Der har længe været tvivl omkring afholdelsen på grund af omstændighederne, men nu tør arrangørerne altså tro på, at det kan lade sig gøre.

LAG står for »Lokale Aktionsgrupper« og er en forening, der uddeler EU-midler til at støtte iværksætterne og små virksomheder, øge turismen i området, fremme iværksætteri og entreprenørskab samt fastholde og øge bosætningen.

Alle kan dukke op
Alle interesserede er mere end velkomne til at møde op til generalforsamlingen, men kun medlemmer af LAG kan stemme. Alle fastboende over 15 år i én af kommunerne Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø kan gratis være med i foreningen.

Til generalforsamlingen vil der være et fagligt indslag med sekretariatschef i Region Sjælland, Thomas Aarup Larsen, som vil ud fra titlen "Region Sjælland som samskaber" vil give et indblik i, hvordan regioner arbejder med at skabe positive forandringer inden for grøn omstilling, mobilitet, uddannelse og attraktivitet.

LAG Midt-Nordvestsjælland er usikre på deltagerantallet og for at styre tilstrømningen og sikre overholdelse af alle myndighedskrav opfordres alle med interesse for generalforsamlingen til at tilkendegive dette senest onsdag 26. maj. Det sker inde på LAG's hjemmeside.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk