16. juli 2020
Boligminister Kaare Dybvad Bek var i sidste uge i Holbæk for at tage første spadestik til 54 nye boliger i Slotshaven. Det er også i Holbæk, han har hentet sin særlige rådgiver.
Boligminister Kaare Dybvad Bek var i sidste uge i Holbæk for at tage første spadestik til 54 nye boliger i Slotshaven. Det er også i Holbæk, han har hentet sin særlige rådgiver.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister henter rådgiver i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister henter rådgiver i Holbæk
Holbæk - 14. august 2019 kl. 05:57
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) har ansat Helge Toksvig Bjerre, Holbæk, som særlig rådgiver. Han har siden august 2018 været indehaver af kommunikationsbureauet Kampagnekontoret.

Tidligere har Helge Toksvig Bjerre arbejdet som kampagnechef i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese og som konsulent i 3F's formandssekretariat. Helge Toksvig Bjerre er bachelor i idéhistorie og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet/Danmarks Journalisthøjskole.

Privat er Helge Toksvig Bjerre kæreste med Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), som han bor sammen med i Holbæk.

På Facebook skriver Kaare Dybvad Bek, der er opvokset i Vipperød og opstillet til Folketinget i Holbæk-kredsen, at han har kendt Helge Toksvig Bjerre igennem mange år, både personligt og fra hans arbejde som kampagnerådgiver i 3F og senere som selvstændig med Kampagnekontoret.

»Helge og jeg deler ambi­tionen om at sikre blandede byer og billige boliger, så vi møder hinanden på tværs af sociale og etniske skel. Det kræver en ambitiøs boligpolitik fra regeringen. Vi skal se boligpolitikken som en vigtig del af velfærdsstaten og boligen som et sted folk bor, ikke blot et investeringsobjekt. Ikke nok med det, er Helge utrolig dedikeret, han er eftertænksom, og så lader han sig ikke stille tilfreds med polerede politikersvar, men tør gå kritisk til værks og stille de svære spørgsmål - sådan en rådgiver tror jeg, at alle os politikere kunne lære noget af«, skriver boligministeren.

Helge Toksvig Bjerre skriver på Facebook, at han trykker pause for Kampagnekontoret i denne omgang, men sikkert vender tilbage en dag.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk