19. december 2018
Søren Møller-Andersen og Kjeld Truedsson fra Hørby Bådelaug fortæller om ideen om at byge ny bade- og aktivitetsbro og et nyt grillhus i Hørby. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Søren Møller-Andersen og Kjeld Truedsson fra Hørby Bådelaug fortæller om ideen om at byge ny bade- og aktivitetsbro og et nyt grillhus i Hørby. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millioner til kyst-projekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millioner til kyst-projekter
Holbæk - 13. marts 2018 kl. 19:13
Af af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Kysten er klar«.
Sådan lyder det fra Nordea Fonden, der har 50 millioner kroner parat i en ny pulje til ildsjæle, der har gode ideer til projekter på de danske kyster. Tirsdag var flere end 100 samlet i et telt på Holbæk Marina for at høre om mulighederne. Mange af dem var fra Holbæk-, Odsherred- og Kalundborg Kommuner, men også fra for eksempel Bornholm og Omø var der folk på marinaen.

På mødet kunne de høre om, hvordan de skal forholde sig i forbindelse med ansøgninger til Nordea Fonden, og de kunne udveksle erfaringer med hensyn til deres projekter.

Nogle kom med færdige forslag, andre kom for at hente inspiration. Der var ideer i klasserne fra 100.000 kroner til én million kroner.

Blandt deltagerne var repræsentanter for Hørby Bådelaug, der er langt fremme i arbejdet med at lave en ny bade- og aktivitetsbro og et nyt grillhus på havnen. Begge ideer blev godt modtaget i Nordea Fonden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk