20. januar 2021
Viktor Axelsen holdt lidt igen - men en returnering mellem benene skulle publikum dog ikke snydes for.
gallery icon

Se billedserie

Viktor Axelsen holdt lidt igen - men en returnering mellem benene skulle publikum dog ikke snydes for.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikkel fik tæv af verdensstjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel fik tæv af verdensstjerne
Holbæk - 29. november 2019 kl. 19:02
Af Agner Ahm

Holbæk Badmintonklubs Mikkel Sørensen er vel cirka en meter mindre end badminton-stjernen Viktor Axelsen.

Men Mikkel gav alt, hvad han havde i sig, og han vandt da også et par bolde, da de to fredag eftermiddag stod på hver sin side af nettet i Holbæk Sportsby.

For Mikkel var det hjemmebane, mens Viktor Axelsen var lokket til Holbæk for at kaste glans over det faktum, at Holbæk Sportsby nu er hjemsted for Badminton Europes Elitecenter, Centre of Excellence.

Centret åbnede på Stenhus i 2017, men nu er de cirka 25 spillere rykket ind i sportsbyen. Her foregår træningen, og spillerne bor også på stedet - på sportsbyens sportel.

Indvielsen krævede hele fem talere, men de var superdisciplinerede og klarede ordene på i alt 13 minutter, hvorefter Viktor Axelsen kunne sætte saksen i det røde bånd foran flere hundrede tilskuere.

Viktor under pres

Straks efter blev der trukket lod blandt spillerne fra Holbæk Badmintonklub - 10 af dem fik efter tur fornøjelsen af at prøve kræfter med manden, som vandt VM for to år siden og fremdeles hører med i toppen af verdenseliten.

Første spiller var den meget unge Mikkel Sørensen, som gik uimponeret til opgaven. Og Viktor Axelsen havde fornemmelse nok til at give sig lydeligt, når Mikkel pressede ham lidt - uden at verdensstjernen overdrev skuespillet. Så Mikkel kunne gå fra banen i bevidstheden om, at han gjorde en god figur, selv om han fik tæv.

Ole Colberg, formand for Holbæk Badmintonklub, fortalte i øvrigt, at Viktor Axelsen havde det knap så nemt, sidst han stillede op med ketsjeren i Holbæk.

Afklapsning

Det er temmelig mange år siden, men det skulle være ganske vist, at den unge Viktor dengang måtte lide den tort at tabe et sæt med 0-15.

- Men senere har han jo gjort det ganske godt, tilføjede Ole Colberg med smil om læben.

Da Viktor spillede U13- og U15-badminton havde han i øvrigt en vis forbindelse til Holbæk.

Dengang udgjorde han halvdelen af en frygtet herreduo - hans faste makker var Ole Colbergs søn, Frederik, som i dag spiller for Gentofte.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk